2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice zvítězili nad Chocní!


Branky


6

Zápas mezi týmy Holice a Choceň, který se hrál 8. dubna 2023 v rámci 21. kola Tlapnet krajského přeboru a skončil výsledkem 2:1 pro domácí tým Holice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

V první půli zápasu se gólově prosadil domácí tým Holice v 5. minutě, když se střelec Lukáš Prokov prosadil proti brankáři soupeře a poslal míč do sítě. Ondřej Vítek z Holice mohl zvýšit vedení svého týmu, ale jeho střela minula branku.

Hostující Choceň se však dokázala vyrovnat v 23. minutě, když Šimon Štanglica využil chybu obrany domácích a prostřelil brankáře Holice.

 

Vítek rozhodl.

Ve druhé půli se hra více vyrovnala a oba týmy měly šance na gól. V 57. minutě se však podařilo domácímu týmu Holice vrátit vedení zpět, když se střelou Ondřeje Vítka dostal míč do sítě hostujícího týmu.

Během zbytku zápasu se hosté snažili o vyrovnání, ale domácí tým Holice udržel své vedení a zápas tak skončil výsledkem 2:1 pro Holici.



Ohlasy k zápasu



FK Agria Choceň
Radim Fikejz: Odehráli jsme kvalitní utkání na výborně připraveném trávníku. Bohužel jsme dostali laciné góly a už nestačili vyrovnat. Je to pro nás škoda na konci soutěže může rozhodovat každý bod.



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - M. Roček [-] , J. Rosůlek [-] , J. Václavek [-] (89. V. Polívka [-] ) , Š. Černý [-] , L. Prokop [-] (80. T. Sochůrek [-] ) , J. Jedlička [-] , O. Vítek [-] (75. R. Řezníček [-] ) , M. Chvála [-] , F. Křtěn [-] (90. J. Tlučhoř [-] ) , M. Tulach [-]

FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - R. Fikejz [-] (65. M. Kavka [-] ) , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] (80. J. Dostál [-] ) , Š. Štanglica [-] , R. Matějka [-] , M. Laky [-] , M. Šabata [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , P. Vychytil [-]

ŽK: 41. M. Chvála , 65. J. Rosůlek , 89. M. Tulach - 51. R. Fikejz .
Hráči zápasu: O. Vítek , L. Prokop - Š. Štanglica .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Suchomel Karel - ROUSEK Lukáš, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Tomáš Jezdinský
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí.