Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět gólů v Heřmaňáku!


Branky


6

V dalším zápase krajského přeboru se na hřišti v Heřmanově Městci střetli domácí tým a hosté z Svitav. Zápas byl vyrovnaný a napínavý a nakonec se radovat mohli domácí hráči, kteří zvítězili poměrem 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hauf v již první minutě

Domácí tým začal zápas velmi aktivně a už v první minutě se trefil Ondřej Hauf. Poté se trefil Dominik Zrůst v 13. minutě a Heřmanův Městec tak vedl 2:0. Hosté v prvním poločase vyšly střelecky naprázdno a tak šli domácí do kabin s vedením 2:0.

Drama nakonec

V druhé půli se hosté z Svitav snažili o zlepšení výsledku a nakonec se jim to povedlo. V 64. minutě se trefil Vít Ehrenberger a snížil tak na 2:1. Poté se trefil Martin Czehowský v 75. minutě a vyrovnal na 2:2.

Domácí tým ale neztratil hlavu a snažil se znovu ujmout vedení. To se jim nakonec povedlo v 79. minutě, kdy se trefil Marek Řehák a poslal tak svůj tým opět do vedení. Hosté se snažili o vyrovnání, ale Heřmanův Městec se ubránil a dokázal si tak připsat tři body.

Heřmanův Městec tak potvrdil svoji dobrou formu a získal další vítězství. Svitavy si odváží porážku ale předvedly velmi dobrý výkon a neustále se snažily o zlepšení výsledku. Zápas byl plný emocí a byl velmi vyrovnaný a napínavý a diváci si tak přišli na své.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Bojovné utkání, které jsme se štěstím dokázali získat, když se nám podařilo naplno v prvním poločase využít naše šance a soupeř který byl aktivnější nedokázal díky naší obětavosti skórovat a tak jsme vedli 2:0. Do druhého poločasu jsme ale bohužel nevstoupili dobře a soupeř svou aktivitou po několika závarech dokázal snížit a zvyšoval svůj tlak a podařilo se mu i vyrovnat na 2:2 a Svitavy byly doslova na koni. My můžeme děkovat že máme v týmu takové šutéry, kdy Mára Řehák se opřel z dálky do balónu a zvrátil opět vedení na naši stranu a my už jsme pak dokázali utkání ubojovat a získat pro nás velice cenné 3 body.




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - M. Řehák [-] (89. M. Zelenka [-] ) , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] , R. Jošt [-] , J. Řezníček [-] , L. Trnka [-] (46. D. Salfický [-] ) , O. Hauf [-] (41. J. Voženílek [-] ) , D. Turina [-] , D. Zrůst [-] (81. V. Tomčík [-] ) , T. Dvořáček [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Chlup [-] , J. Novák [-] (46. J. Palatka [-] ) , I. Svoboda [-] , M. Czehowský [-] , K. Dürr [-] (46. J. Válek [-] ) , F. Čížek [-] , M. Čížek [-] , D. Veselský [-] , M. Brázda [-] , V. Ehrenberger [-]

ŽK: 34. D. Jablečník - 58. J. Chlup , 78. M. Czehowský , 92. M. Brázda .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Valenta Jan - SUCHOMEL Karel, BALOG Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: remíza

V tomto zápase si domácí hosty rozdělí body