M. Fikejz 60.
R. Fikejz 79.
R. Fikejz 82. (p.)
3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka v Chocni!


Branky


60. M. Fikejz , 79. R. Fikejz , 82. R. Fikejz (p.) - 16. Z. Vaňous , 27. Š. Klímek
6

Zápas mezi Choceň a Českou Třebovou se hrál v rámci 20. kola Tlapnet krajského přeboru. Bylo to napínavé utkání, které nakonec skončilo vítězstvím domácího týmu s výsledkem 3:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

První poločas byl ve znamení hostů, kteří se rychle dostali do vedení. V 16. minutě se prosadil Zdeněk Vaňous a o 11 minut později navýšil náskok Šimon Klímek. Choceň se snažila odpovědět, ale hosté věděli, jak si držet vedení a poločas tak skončil 0:2.

Otočka pro domácí

Ve druhém poločase se Choceň začala projevovat aktivněji. Snažila se snížit a hosty přehrávala. Ve 60. minutě se jim to podařilo, když se střelecky prosadil Martin Fikejs. Tento gól domácímu týmu dodal sílu a začali hrát ještě aktivněji.

O necelých 20 minut později se prosadil Radim Fikejz, tentokrát z přímého kopu. Domácí tým tak srovnal na 2:2 a bylo jasné, že se utkání stává ještě napínavějším.

Za necelé 3 minuty se opět Radim Fikejz postavil k penaltě a tuto šanci nepromarnil. Choceň tak poprvé v zápase šla do vedení. Hosté se snažili vyrovnat, ale Choceň hrála velmi dobře a výhru si dokázala udržet.

Zápas mezi Choceň a Českou Třebovou byl vyrovnaný a napínavý až do posledních minut. Domácí tým se však dokázal ztráty z prvního poločasu dostat a zvítězil díky skvělé druhé půli. S výsledkem 3:2 se tak může Choceň radovat z výhry.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Martin Fikejz: Zápas jsme nezačali dobře, prohrávali jsme o dva góly po dvou chybách. První poločas jsme se rozjížděli pomalu ale ve druhém to byla naše převaha a dokázali jsem zapas obrátit a jsme rádi ze to tak dopadlo.




Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - M. Fikejz [-] , R. Fikejz [-] (84. J. Dostál [-] ) , P. Zahálka [-] (90. F. Vostrčil [-] ) , P. Vychytil [-] , Š. Štanglica [-] , R. Matějka [-] , M. Laky [-] , M. Šabata [-] , M. Coufal [-] , J. Kužma [-]

FK Česká Třebová
J. Hotmar [-] - F. Grepl [-] (84. A. Rybka [-] ) , M. Deml [-] , J. Flídr [-] , J. Deml [-] , Š. Klímek [-] (70. V. Novotný [-] ) , O. Bohunek [-] (67. M. Krása [-] ) , Z. Vaňous [-] , P. Müller [-] , J. Pavlásek [-] , F. Herclík [-]

ŽK: 39. F. Grepl , 44. Š. Klímek , 75. J. Flídr .
Hráči zápasu: R. Fikejz , M. Fikejz - Z. Vaňous , Š. Klímek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - PAGÁČ Ladislav, LOUVAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: výhra hostů

Česká Třebová zvítězí o jednu branku