0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas mezi Pardubičkami a Moravany.


Branky


7

Zápas mezi Pardubičkami a Moravany přes šance  na obou stranách nenabídl ani jeden gól!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuhý boj mezi vápny

První poločas nenabídl příliš pohledný fotbal pro diváka. Na obou stranách byla vidět velká taktická připravenost týmů a oba týmy spíše bránili a bylo plno soubojů zejména mezi vápny. Jediná šance prvního poločasu byla nastřelené břevno od domácích. Jinak v tomto poločase nám týmy nenabídli přiliš pohledné šance a ani jeden gól.

Téměř stejný průběh..

V druhém poločase se obrázek zápasu nikterak nezměnil. Pokračoval tuhý boj o každý centimetr hřiště mezi oběma celky. Největší šanci domácího celku měl Norek, který trefil z dálky tyč. Na druhé straně za hostující Moravany se objevil v samostatném úniku Michal Kosina ale na brankáře Pardubiček nevyzrál. Do konce zápasu již nebyla žádná větší šance ani na jedné straně. Utkání skončilo bezbrankovou remízou a každý celek si odváží ze zápasu bod.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky
Lukáš Markl: Byl to bohužel vyrovnaný zapas, nedaří se nám navázat na výkony v přípravě, bojíme se hrát fotbal. Soupeř hrál jen dlouhé nakopavané balony a to nám dělalo problém stejně jako zakončení našich útoku. Musíme pořádně zabrat, čekají nás rozhodne těžší utkání.

TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Hrál se hodně fyzický fotbal, nebyl to asi úplně nejpohlednější fotbal pro diváky, ale obě strany vědí o co se hraje. První poločas moc šancí nenabídl a hrál se fotbal spíše mezi vápny. Domácí trefily břevno při hlavičce z velkého vápna a my jsme spoustu centrů ze stran, nedokázali nijak zúročit. Druhy poločas se hrál hodně podobný fotbal jako první poločas, málo šancí na obou stranách a hodně soubojů. Oba týmy měli po jedné šanci, Norek z dálky trefil pouze břevno a u nás Kosina Michal, svůj nájezd na golmana neproměnil a tak utkání skončilo zaslouženou remízou.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - M. Bažant [-] , M. Havelka [-] (84. J. Dojčán [-] ) , R. Froš [-] , L. Markl [-] , M. Hofman [-] (74. O. Podsztavek [-] ) , M. Bobek [-] , M. Sokol [-] (65. M. Svoboda [-] ) , J. Robovský [-] (79. D. Menšl [-] ) , D. Norek [-] , F. Krejčí [-] (58. M. Mec [-] )

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - V. Novák [-] (89. P. Pinkas [-] ) , J. Lukas [-] , J. Branda [-] (85. A. Hájek [-] ) , J. Richter [-] (60. M. Kosina [-] ) , D. Sokol [-] , D. Teplý [-] , P. Formánek [-] , J. Hurta [-] , M. Knotek [-] , M. Lukas [-]

ŽK: 41. M. Bažant , 46. M. Hofman , 83. D. Menšl - 16. D. Teplý , 40. J. Lukas , 83. M. Knotek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - ŠOUREK Pavel, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Pardubičky se zatím trápí, ale s Moravany po těžkém boji zvítězí.