Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek v Holicích!


Branky


7

V utkání krajského přeboru můžu mezi Holicemi a Libišanami padlo šest branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skromný první poločas

V prvním poločase byl brankový účet velmi skromný na góly. Mezi střelce v prvním poločase je totiž zapsán jen Dominik Balog z domácího celku Holic, který se mezi ně zapsal již v 6. minutě kdy překonal Davida Šimona - golmana Libišan.

Jako den a noc

Oproti prvnímu poločasu, druhý poločas nabídl hned pět branek! Nejprve 56. minutě zvýšil vedení Holic Miloš Chvála - 2:0. Poté ale hostující celek v 71. minutě snížili na  1:2 a vypadalo to že je založeno na pořádné drama. Jenže závěrečná dvacetiminutovka byla v režii Holic! 

V 79. minutě zvýšil vedení na znovu na dvoubrankové Jindřich Václavek - 3:1. 

Poslední dvě minuty nám ukázali již druhý hattrick tohoto kola, protože v 88. minutě svůj druhý gól v utkání vstřelil Dominik Balog a tentýž hráč skóroval také 90. minutě a upravil tak konečné skóre na 5:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Holice
Tobias Pitter: Hosté přijeli pouze v 11 ale v dobrý sestavě. Myslím si že je zlomil první gól hned v nějaký 7 minutě. Oni zapnuli až za stavu 2:1 nicméně jsme jim dali gól na 3:1 a potom už to byl zapas na jednu stranu




Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - M. Chvála [-] , R. Řezníček [-] (66. O. Vítek [-] ) , J. Rosůlek [-] (89. J. Tlučhoř [-] ) , Š. Černý [-] , D. Balog [-] , T. Pitter [-] (37. T. Sochůrek [-] ) , L. Prokop [-] (78. V. Polívka [-] ) , J. Jedlička [-] , M. Tulach [-] , J. Václavek [-] (89. M. Roček [-] )

FC Libišany
D. Šimon [-] - R. Horyna [-] , Z. Semelka [-] , R. Ottmar [-] - A. Kaufman [-] , O. Kraják [-] , L. Kraják [-] , Z. Chmelík [-] - J. Fidra [-] - R. Záruba [-] , S. Kovaliv [-]

ŽK: 86. J. Rosůlek , 90. J. Tlučhoř .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: Valenta Jan - ROBOVSKÝ Jan, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

V tomto kvalitním zápase zvítězí těsným rozdílem domácí.