0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.03.2023 16:00

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň vyhrála s čistým kontem v Moravské Třebové!


Branky


1

Dohrávka 17. kola Krajského přeboru mezi domácí Moravskou Třebovou a hostující Chocní vyznělo lépe pro hosty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souhra do prázdné branky po úniku.

Již v první polovině utkání si zejména hostující Choceň vypracovávalo solidní šance. Moravská Třebová se nemohla pořádně dostat do zápasu. Po několika dobrých šancí se ale ujala až ta z 37. minuty z kopačky Radima Fikejze. Nakopnutý balón za obranu soupeře zpracoval spoluhráč Fikejze a poslal mu krásnou přihrávku před poloodkrytou branku - 1:0. Do konce poločasu se nic zásadního nestalo.

Kužma lobem překonal Schreibera!

Do druhé půli nastupovali hosté s jednobrankovým vedením. To navíc ještě zvýšil v 55. minutě Jakub Kužma který překonal brankáře domácího celku Michala Schreibera nádherným lobem a upravil tak skore na 2:0! Zbytek utkání se nesl spíše v duchu dohrání zápasu. V 65 minutě obdržel žlutou kartu domácí Ondřej Kopa. V 86. minutě žlutou kartu obdržel také hostující v tomto zápase bezchybně chytající Šimon Bačkovský.

Hosté závěr utkání zvládli a připsali si tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Martin Fikejz: Dnešní zapas byl náročný, soupeř slušně bránil ale to bylo jediné. Byli jsme nebezpečnější a měli jedinou vážnou situaci. Jinak si myslím, že to byl náš zápasy, který jsme měli v naší režii.

FK Agria Choceň
Libor Lebiš: Choceň zaslouženě vyhrála, dokázala si vytvořit šance na rozdíl od nás a bylo na ni vidět, že chce vyhrát víc než my.



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Lexmaul [-] (69. K. Kolář [-] ) , M. Štaffa [-] (79. H. Herasymenko [-] ) , R. Polák [-] (84. P. Bambušek [-] ) , J. Šafránek [-] (46. M. Holub [-] ) , L. Lebiš [-] , J. Schütz [-] , M. Smékal [-] , P. Bubela [-] , O. Kopa [-] , M. Olejník [-]

FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - M. Fikejz [-] , M. Šabata [-] (86. J. Dostál [-] ) , Š. Štanglica [-] (88. M. Kavka [-] ) , M. Coufal [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] (90. F. Vostrčil [-] ) , R. Fikejz [-] (62. J. Vatrala [-] ) , R. Matějka [-] , M. Laky [-] , P. Vychytil [-]

ŽK: 65. O. Kopa - 86. Š. Bačkovský , 89. J. Vatrala .
Místo: Moravská Třebová. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Mrázek Aleš - BLEŠA Oldřich, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích