Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:30

22.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulčice překvapily a vyhrály nad Miloticemi vysokým výsledkem 7:1


Branky


1

Toto utkání překvapilo nejen fanoušky fotbalu ve III. A třídě, ale i trenéry jednotlivých týmů, kteří spolu o víkendu sehráli zápasy o příčky v tabulce. Mikulčice zvládly porazit papírově silnějšího soupeře, ale i přes to zůstávají na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vedli skvěle, drželi míč, ale nedařilo se jim vstřelit gól. Ve 40. minutě utkání přišla velká šance, ale míč trefil pouze břevno a před brankovou čárou si s ní už gólman hostujících Lužic dokázal poradit. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

V prvním poločase se Milotice B zdály úplně vyměněné, než v těch předchozích zápasech. Hrálo se zejména na jejich polovině, hosté nenapadali rozehrávku a zejména běhali jen bez míče, což bylo dost únavé a to se na nich i na výsledku podepsalo. Dělali chyby v rozehrávce, ze které padly první dva góly - trefili se ve 12. minutě Glos a ve 25. pak znovu ze špatné rozhrávky hostů i Adam Michálek. Ve 34. minutě už zápas vypadal rozhodnutý ze strany domácích, když se za obranu dostal Milan Svobodník, obstřelil brankáře hostů a zvýšil tak skóre na 3:0. Do poločasu už Mikulčice byly více na míči a drželi se hlavně na půli soupeře, ale už se nedostali do koncovek. Poločas končí hvizdem rozhodčího a po pětačtyřiceti minutách je stav utkání vidět na světelné tabuli v Mikulčicích - 3:0.

Z pohledu domácích skvělý výkon, z pohledu hostů tragédie

Druhá půle nám začla docela zajímavě, když se hosté po 45 minutách konečně probudili a dostali se do velké šance, kterou ale chytil brankář domácích. Konečně se začalo hrát na obou polovinávćh hřiště, míče lítaly sem tam a v 54. minutě hosté snížili skóre na 3:1, když po hezké akci z pravého křídla dostal přihrávku na malé vápno Marek Grufík a poslal menší dáreček gólmanovi. Tento stav ale vydržel pouhých 8 minut a domácí už zase zvyšovali, když se znovu za obranou objevil Milan Svobodník a hlavou doťukl míč do brány po centru z levého křídla. Stav 4:1 pro hosty byl těžký a byla na nich vidět velká únava z poločasu, který skoro celý odběhali bez míče, a tak si domácí s hosty pohráli a po dvou dalších minutách opět zvyšují skóre. Tentokrát se po individuální akci prosadil Josef Flachs. V 78. minutě domácí přidali další trefu po akce ze středu hřiště, kterou zakončoval dvougólový Tomáš Glos. V 83. se stal dvougólovým střelcem také Adam Michálek, který dává už sedmý gól utkání a pojišťuje tak jasnou a zaslouženou výhru na domácí půdě 7:1.



Sestavy


TJ Baník Mikulčice B
J. Jaroš [-] - J. Vričan [-] , D. Škrabal [-] , M. Bohunský [-] , T. Glos [-] , R. Osička [-] , F. Zachara [-] , M. Zacharda [-] , J. Hubáček [-] , M. Svobodník [-] , P. Zachara [-]


ŽK: 47. M. Král , 57. J. Flachs - 44. V. Luža .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HULCKÝ Zdeněk - KUCHYNKA Eduard, ZACHARA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů