Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:30

21.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesovice zaváhaly v boji o top příčku v tabulce


3
Jako opařený včera seděl na lavičkách početný dav domácích fanoušků, když viděli, co jejich tým předvádí. Vřesovice vypadaly, jako by konec sezóny pustily k vodě..
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí včera nesehráli zrovna dobré utkání a na výsledku to šlo poznat. Naopak Žádovicím tahle výhra pomohla obsadit 3. místo v tabulce a dohnat Nesyt, který má ale zápas k dobru

Už v prvních minutách se zdálo, že Vřesovicím sobotní utkání nesedlo, protože už po poločase ztráceli na hosty dva góly, když se trefili Marčík a Bělohoubek. Vypadali, jako by jim v sestavě chyběl někdo, kdo by jim tvořil hru, dával průnikové přihrávky apod. Ani krásné počasí počas celého utkání Vřesovicím moc nepomohlo. Hrálo se překvapivě dost klidně a s rozvahou, ale i přes to padala spousta gólů. Těsně před koncem si domácí vytvořili šanci z hezké kombinace, ale střela šla mimo tři tyče. Hosté tak po prvních pětačtyřiceti minutách vedli 0:2.

Hráči hostujících Žádovic si pojistili výhru dalšími třemi góly a nedali domácím moc šancí ani v druhém poločase

V 57. minutě se Vřesovice snažily dostat do zápasu, když se po hezké akci a tečované přihrávce pod sebe od Zedníka trefil Zděněk Možíš a snížil skóre na 1:2. O pár minut později ale domácí obraně utekl Bělohoubek, udělal kličku gólmanovi a zvýšil na 1:3. Vzápětí se do šance dostal také podruhé Marčík a upravil  skóre na 1:4 pro hosty, což už pro domácí bylo těžké a po jejich výkonu se mohli se třemi body rozloučit. Domácí si nedokázali vytvořit v druhém poločase víc než jednu příležitost, která byla jejich jedinou gólovou a hosté tak bez problémů kontrolovali hru a znovu už neinkasovali. Tohle se Vřesovicím nepovedlo a ikdyž to nikdo nečekal, hosté si po tomhle utkání a výsledku 1:5 připisují 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Vřesovice
V. Dobeš [-] - R. Kozák [-] , L. Možíš [-] , Z. Možíš [-] , T. Zedník [-] , O. Červenka [-] , K. Merta [-] , M. Donátek [-] , F. Konečný [-] , J. Donátek [-] , Š. Žáček [-]


ŽK: 68. K. Merta , 78. O. Červenka - 83. M. Marčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZÍMA Igor - HLAVINKA Lubomír, KONEČNÝ Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Julie Sležková

Expert: Tomáš Spurný
Tip experta: výhra domácích

Tip: 3:1
Vřesovice na jaře mají asi nejlepší formu společně s Vracovem, z posledních 5 zápasů vyhráli 4 a myslím si, že proti trápícím se Žádovicím na jaře si poradí, ovšem moc gólů neuvidíme si myslím, páč oba jsou celkem defenzivně založeni (hlavně Žádovice).