Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:30

21.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vracov se po výhře nad Lužicemi dostal do dostatečného bodového náskoku před druhým Nesytem, který už má k dispozici jen 3 zápasy a ty už jim k postupu nepomůžou


Branky


3
Nesyt Hodonín pouze ve víkendovém utkání remizoval, a tak se domácí Vracov mohl po výhře nad Lužicemi radovat z první příčky v tabulce, která jim již zajišťuje postup do vyšší soutěže, jelikož druhý Hodonín má k dispozici už jen 3 zápasy, což je možných 9 bodů, které jim ale nepomůžou, protože náskok Vracova je 10 bodů. Domácí si tak výhrou 4:1 nad Lužicemi potvrdili postup a mohli se radovat z vytouženého a dlouho očekávaného postupu!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí klidný první poločas, i když chyby přicházely, stejně tak ale přicházely i šance, které domácí s přehledem proměnili

Do vedení se dostali vracovští po necelé půlhodince, která pro ně byla klidná a i přes zbytečné chyby nejen ve středu pole se dokázali tlaku hostí ubránit a dokonce skórovat první. První minuty byly od domácích velmi nervózní. Místo klidné hry a pevných nervů ukázal Vracov i poříádné chyby, po kterých soupeř dokázal i zaútočit, ale naštěstí pro domácí se blýskla obrana a míče dokázala odkopnout. Mohli jsme vidět ten velký chtíč dát gól u domácích tak moc, že míče jen nakopávali na útočníky a snažili se soupeře přehrát tímto způsobem. Po prvních pár střelách se ale domácím podařilo prosadit se, když prudkou přízemní střelu poslal k tyči Lukáš Říha a nedal brankáři Lužic šanci. Soupeř se ale ani tak nevzdal a až do konce poločasu byl nebezpečný, napadal rozehrávku Vracova a sem tam i zaútočil a nechal vyniknout domácího gólmana Zálešáka.

Hat-trick potvrdil postup domácích do okresního přeboru

V druhém poločase domácí prostřídali zálohu a hned jejich hra směrem dozadu byla hned lepší. Vytvářeli si i více šancí, více kombinovali ve středu pole a nedávali prostor na útok soupeři. Když pak v 74. minutě přišel centr do vápna hostů, jejich brankář zaváhal a k centru se dostal Lukáš Říha, který už jen doťukl míč do sítě hlavou. V 78. minutě zkompletoval hattrick domácí Lukáš Říha a zápas vypadal rozhodnutý. V 80. minutě ale obrana Vracova zaváhala, nabídla Kuchynkovi míč na nohu a ten neváhal a snížil stav utkání na 3:1. Hráči Lužic se ještě nevzdávali a chtěli zápas přiklonit více na svoji stranu, proto otevřeli obranu a to dalo signál domácímu Říhovi, který i po třech vstřelených gólech byl hladový a chtěl dát i ten čtvrtý, který ale nakonec po Lukášově střele vyražené gólmanem Lužic dal Jan Loprais, který jen dorazil míč do sítě. To bylo už v 84. minutě a domácí si už byli celkem jistí, že svůj postup do okresního přeboru si tímhle pojistili a do konce utkání zachovali chladnou hlavu a neudělali už žádnou chybu, kterou by nabídli soupeři ještě nějakou šanci. Utkání tedy končí 4:1 pro domácí Vracov, který může už dvě kola před koncem slavit postup do okresního přeboru.



Sestavy


FC VRACOV
A. Zálešák [-] - R. Knee [-] , T. Gaspar [-] , M. Čožík [-] , T. Polanský [-] , P. Loprais [-] , F. Vrážel [-] , R. Mlček [-] , L. Říha [-] , K. Půček [-] , D. Goliáš [-]


Počet diváků: 56. Rozhodčí: SEDLÁŘ Radek - LIPÁR Antonín, ZMEŠKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Julie Sležková

Expert: Tomáš Spurný
Tip experta: výhra domácích

Tip: 5-1
Vracov ničí všechny, kdo se mu postaví do cesty a jde si suverénně pro postup. Lužice jsou průměrný tým ve středu tabulky, věřím že gól se jim podaří dát, ale myslím si, že jich dostanou podstatně víc.