3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:30

21.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milotice překvapily a vezou si domů 3 body!


Branky


12. O. Brhel , 60. V. Luža , 79. L. Hofr - 56. P. Borkovec
3
V sobotním utkání proti Kostelci na domácí půdě zvítězily Milotice jasným výsledkem 3:1, když se trefili 3 různí hráči a udělali si tak hezký víkend.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po pár minutách dokázali domácí otevřít skóre utkání a překvapit soupeře, trefil se Ondřej Brhel

První poločas byl velmi zajímavý z pohledu domácích, kteří už ve dvanácté minutě dokázali překvapit soupeře dobrým náběhem po pravé lajně a otevřít tak skóre zápasu. Míč dostal až na Brhela, který nekopromisně zakončoval za gólmana hostů. Dalších 30 minut se míče hlavně nakopávaly a vracely se zpět hlavou, týmy ho moc nepodržely na kopačkách a hrálo se nahoru dolů. Do poločasu si oba týmy ještě šance vytvořily, ale ani jeden z nich už nedokázal skórovat a tak se jde do kabin za stavu 1:0 pro domácí Milotice.

Padaly góly hlavně na straně domácích a ti si tak potvrdili, že 3 body dnes zůstanou doma

Druhý poločas nám odstartoval podobně jako ten první. Viděli jsme náběhy za obranu a spoustu nakopávaných míčů, ale i vyloženou šanci, do které se dostali hosté, ale útočník Kostelce nedokázal prostřelit gólmana hostů, který si v tomto souboji počínal skvěle. Stav utkání se změnil až o pár minut později, když se k centrovanému míči zleva dostal kapitán Pavel Borkovec a uklidil míč k pravé tyči. Je srovnáno, ale za pár minut přišla i odpověď od domácích, kteří se nenechali zaskočit a v 60. minutě si střelou mezi tři tyče připisuje gól také Vilém Luža, který obstřelil gólmana a nedal mu tak šanci - 2:1 pro domácí. V dalším průběhu zápasu byli u míče spíše domácí a když už se hosté dostali na polovinu Milotic nebo do šance, byla střela buď zblokována, nebo nešla mezi tři tyče, a tak si hosté musí na další zápas seřídit mířidla tak, aby jim to příště lépe střílelo. Zatímco hostům se nedařilo, domácí dokázali vstřelit ještě jeden gól, když se v 79. minutě dostal k míči po nakopnutém míči za obranu Lukáš Hofr a zkušeně přeloboval gólmana. Hlavní rozhodčí ukončuje utkání za stavu 3:1 pro domácích po 3 nastavených minutách nad rámec  90 minut. Domácí si pohlídali utkání a tři body zůstavají doma. Uvidíme, co bude proti Mikulčicím v dalším kole.



Sestavy


FK Milotice B
J. Lamáček [-] - L. Hofr [-] , M. Nedvědický [-] , T. Dobeš [-] , J. Hřebačka [-] , A. Snopek [-] , L. Kundrata [-] , L. Kundrata [-] , T. Vlček [-] , K. Plachý [-] , L. Lamáček [-]

SK Kostelec
M. Kopecký [-] - M. Janík [-] , J. Lunga [-] , F. Kvaltin [-] , D. Horák [-] , M. Blatecký [-] , V. Vítek [-] , P. Borkovec [-] , P. Lindner [-] , P. Lecián [-] , D. Ryba [-]

ŽK: 32. Z. Julínek , 53. J. Hřebačka - 40. P. Borkovec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Julie Sležková

Expert: Tomáš Spurný
Tip experta: remíza

Tip:1:1
Věřím že naši kluci ten bodík urvou, Milotice poslední zápas zremizovali.