1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

20.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výpomoc z A týmu byla citelně znát! Říká Čada


Branky


4
Dobrý výkon hráčů hostujícího Vlkoše zařídil hezkou podívanou pro diváky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý zápas pršelo a domácí nevyužili výhodu domácího hřiště

Domácí tým z Kostelce přijel do zápasu pouze s jedenácti hráči, což vypovídá o současné marodce týmu. Za to hosté si přivezli na venkovní utkání i posily z A týmu a to jim pomohlo překonat soupeře na kluzkém a rychlém povrchu promočeného domácího hřiště.

Celý zápas pršelo, takže povrch byl kluzký a míče klouzaly rychleji než se zdálo. V prvním poločase se ujali vedení domácí, když se po chybě dostal k míči Jakub Blahynka a prostřelil gólmana hostů Klajbu, 1:0. Poté se zápas otevřel, hráči jakoby ožili a hosté měli více ze hry. Většinu zápasu tlačili domácí na jejich polovinu, napadali rozehrávku a nenechali domácí s míčem na noze udělat nic. Ve 41. minutě přišla první gólová radost hostů, když po sólové akci Čada poslal přihrávku na volného Reitera a ten kolem gólmana uklidit do brány a upravil stav zápasu na 1:1. Do poločasu pak hosté korigovali hru, byli více na míči a domácí se je jen snažili ubránit.

Druhý poločas začal o něco lépe pro hosty, domácí se shodli, že do toho půjdou takticky a budou se snažit ubránit výsledek 1:1, protože měli fyzickou nedostatečnost, když na zápas přišli jen s jedenáci muži. To se jim ale nepovedlo a v 66. minutě se za míčem vytáhl Mira Čada a dostal hosty do vedení 1:2. O pár minut později se dostali do šance také domácí, ale dobrým zákrokem se blýsknul brankář Klajba a nenechal domácí podruhé inkasovat. Ke konci utkání se ještě trefil střídající hráč Petr Dobrovský, kdy po samostatné akci vymetl šibenici domácího gólmana Milana Kopeckého, který jinak domácí svým skvělým výkonem zachránil od úplného debaklu. 

Velkou pochvalu za svůj výkon si zaslouží záložník Tomáš Čada, posila z A týmu Vlkoše, který zápas hodně ovlivnil svým dobrým výkonem a i přes to, že spoustu nahrávek zkazil nebo se netrefil z tutové šance, pomohl svému týmu k vítězství a získává ocenění nejlepšího hráče utkání.



Sestavy


SK Kostelec
M. Kopecký [-] - J. Lunga [-] , J. Lochman [-] , D. Horák [-] , M. Blatecký [-] , D. Průdek [-] , P. Borkovec [-] , P. Lindner [-] , D. Ryba [-] , D. Šimeček [-] , F. Kvaltin [-]

Vlkoš B
D. Klajba [-] - T. Čada [-] , P. Vašíček [-] , M. Čada [-] , J. Kouřil [-] , L. Menšík [-] , D. Koplík [-] , J. Krist [-] , J. Zelinka [-] , M. Reiter [-] , O. Otrusina [-]

ŽK: 57. D. Ryba , 78. J. Lunga - M. Čada , 44. T. Čada , 68. L. Zálešák , 68. L. Menšík , 74. J. Kouřil , 76. P. Dobrovský .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: FILIPENSKÝ Zdeněk - POLÁŠEK Pavel, OPATŘIL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Julie Sležková

Expert: František Novotný
Tip experta: výhra hostů

Tipuji 2:4, věřím ve výhru hostujícího týmu