Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

20.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesovice v boji o postup?


Branky


4
V utkání Mikulčic proti hostujícím Vřesovicím padaly góly i červené karty! Domácí tenhle zápas úplně nezvládli.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepším týmem a Mikulčice to psychicky nezvládly

První poločas nám začal a dnes nám píská pan rozhodčí Kamil Horňáček. Hned ze startu utkání měli hosté několik šancí, ale všechny spálili a tu první proměnil až ve 23. minutě Lukáš Možíš, když dostal míč za obranu a jednoduše ho poslal do sítě. Po gólu se hra přiklonila spíše na stranu domácích a hosté začali zmatkovat. Ve 41. minutě, když se hosté podřídili hře domácích také inkasovali a to z nohy později vyloučeného Romana Osičky. Hra byla hodně o chybách, po kterých padalo hodně žlutých karet. Do kabin se jde za stavu 1:2, ještě v závěru se totiž dostal do gólovky opět Lukáš Možíš a přízemní střelou vedle tyče dostává hosty do poločasového vedení.

Domácí zápas nezvládli a utkání pro ně skončilo debaklem

Ikdyž se po prvním poločase zdálo, že hra je vyrovnaná a Mikulčice možná ubojují aspoň bod, Vřesovice hned ze začátku poločasu znovu udeřili a to třetím gólem Lukáše Možíše, který tak kompletuje hat-trick a stává se mužem utkání. po inkasovaném góle domácích ale zřejmě rozhodčí přehlédl zřejmý faul a hráči Mikulčic na něj ostře vystartovali. Již jmenovaný Osička i s Bohunským byli posláni do sprch po druhém žlutém napomínání a domácí dohrávali zápas pouze v devíti lidech. Dalším gólem do sítě domácích přispěl také Filip Konečný, který se trefuje hlavou po standardní situaci. Pak už hosté zápas jen kontrolovali. Domácí hráli v oslabení a snažili se i přes to něco dokázat, ale marně a ke konci utkání ještě naposledy inkasovali, když se opět ze standardní situace trefil Lukáš Možíš a svými čtyřmi góly v zápase posílá hosty na třetí příčku v tabulce. Mikulčice 1:5 Vřesovice.



Sestavy


TJ Baník Mikulčice B
J. Jaroš [-] - A. Michálek [-] , J. Vričan [-] , D. Škrabal [-] , M. Bohunský [-] , T. Glos [-] , R. Osička [-] , J. Flachs [-] , M. Svoboda [-] , M. Smejkal [-] , P. Zachara [-]

TJ Sokol Vřesovice
V. Dobeš [-] - L. Možíš [-] , Z. Možíš [-] , V. Holas [-] , T. Zedník [-] , O. Červenka [-] , K. Merta [-] , M. Donátek [-] , F. Konečný [-] , J. Donátek [-] , Š. Žáček [-]

ŽK: 9. T. Glos , 29. R. Osička , 58. M. Bohunský , 62. M. Král , 85. J. Hubáček - 25. K. Merta , 59. Z. Možíš . ČK: 58. M. Bohunský , 58. R. Osička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HORŇÁČEK Kamil - BARTYZAL Miroslav (N), MAREŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Julie Sležková

Expert: František Novotný
Tip experta: výhra hostů

To by pro Vřesovice mělo být snad nejlehčí utkání (0:4)