Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

19.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Muži z Vřesovic jen tak tak udrželi body na domácí půdě


Branky


1
Zápas nebyl jednoduchý, ale nyní už páté Vřesovice si s devátým Kostelcem poradily!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly, ale vlastní...

V prvním poločase si domácí nedokázali poradit s obrovskou šancí hned ze začátku utkání, když hráči Kostelce poprvé ve 4. minutě udeřili. Po nedohodě mezi beky Vřesovic se hostující hráč Jan Lochman prosmýkl a dokázal otevřít skóre. Poté už byli domácí hráči opatrní, sbírali míče ze vzduchu, i když hřiště bylo tentokát lepší, popršené a tráva měkoučká, s míčem na noze si nehráli moc dlouho a radši vytvářeli šance ze dvou, tří doteků. Ta první přišla ve 20. minutě, když si Zdeněk Možíš zaběhl za obranu a míč uklidil z úhlu do sítě. Hosté se ale nedali a do poločasu ještě dokázali upravit skóre na 1:2, když po dobré akci z pravé strany vyběhl hráč z ofsajdu a zmatený gólman Vřesovic už nedokázal zacouvat do brány, kam letěl centr od Daniela Průdka a ten skončil v síti.

Vlastní gól posílá domácí o příčku výš

Kostelec se chystal takticky uhrát výsledek 1:2 a snažil se jen bránit. To hostům ale nevyšlo a už v padesáté minutě se za obranu skvělým náběhem dostal Viktor Holas, který uklidil míč na zadní tyč. Domácí už poté hru docela kontrolovali a měli několik šancí, ale nedařilo se jim trefovat zařízení. Až v 69. minutě přišla standardní situace v podobě rohového kopu a poté, co Roman Jakubíček prodloužil hlavou na zadní tyč, se hráči Kostelce nedokázali domluvit a jeden z nich vykopl míč přímo do šibenice svojí branky. Do konce zápasu si to už Vřesovice pohlídaly a tak domácí po zápase odcházeli na zasloužené pivo a klobásu s výsledkem 3:2 a třema bodama ve vlastní kapse.



Sestavy


TJ Sokol Vřesovice
V. Dobeš [-] - L. Možíš [-] , Z. Možíš [-] , V. Holas [-] , T. Zedník [-] , O. Červenka [-] , K. Merta [-] , M. Donátek [-] , F. Konečný [-] , J. Donátek [-] , Š. Žáček [-]

SK Kostelec
M. Kopecký [-] - J. Lunga [-] , J. Lochman [-] , D. Horák [-] , M. Blatecký [-] , D. Průdek [-] , P. Borkovec [-] , P. Driml [-] , P. Lindner [-] , D. Ryba [-] , Š. Urubek [-]

ŽK: 32. Š. Žáček , 53. M. Donátek , 84. T. Zedník - 40. D. Horák , 69. J. Blahynka , 75. J. Lochman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUKULA Ladislav - POKORÁK Jiří, MAREŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Julie Sležková

Expert: Milan Sležek
Tip experta: výhra domácích

Věřím svým, máme jednou tolik bodů co oni, chceme vidět dobrou podívanou od domácích