0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Muži přivezli 3 potřebné body k postupu


Branky


1
Vracovští válcovali soupeře, ale neobuli ty správné kopačky a utkání tak skončilo ,,jen" 4:0.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek zápasu zajistil Vracovu 3 body

Utkání sotva začalo a hosté už ve 4. minutě poprvé zakončili a Vít Říha z hranice šestnáctky poprvé rozvlnil síť, ale hosté nepolevili a dál napadali rozehrávku domácích Mikulčic. Kontrolovali hru, dobře se pohybovali po hřišti a měli spoustu zakončení, které ale bohužel končili v náruči gólmana nebo mimo tři tyče. V 18. minutě utkání se ale Vracov mohl radovat podruhé, když k levé tyči zakončil Říha a nedal gólmanovi šanci. Ve 25. minutě naskočil do hry Jan Loprais a jak to umí, začal presovat soupeře, to se vyplatilo a Vracov mohl jít do další akce po vybojování míče na pravé lajně. Míč skončil znovu v síti a vedení vracovští navýšili už na 3:0. Do konce poločasu stále drželi v klidu míč a měli spoustu šancí, ale žádná už neskončila v bráně a tak hráči odcházeli do kabiny za stavu 0:3 pro Vracov.

Volnějším tempem k vítězství

V druhém poločase se krásným zákrokem vytáhl i gólman domácích Mikulčic, když se k hlavičce dostal hostující Lukáš Říha, ale dostal pouze odpověď v podobě rohového kopu. Tempo trochu upadlo a bylo vidět i méně pohybu, ale domácí se i přes momentální skóre zápasu nevzdávali a dostávali se do šancí, ty se jim ale nepodařily proměnit a tak skóre upravili až hosté v 73. minutě, když se po samostatné akci dostal ke střele Vrážel a gólman jeho střelu pouze vyrazil. K dorážce se dostal Lukáš Říha a zvyšuje na 0:4. V dalším průběhu utkání se snažil trenér Vracova hru ještě trochu rozhýbat, tak nechal hrát i další hráče z lavičky, ale místo toho přišlo více ztracených míčů a rozehrávka vázla. Dokonce i vystřídaný gólman Martin Bábík si dost zachytal, když po laxním přístupu obrany a zálohy Vracova dostali šanci i domácí Mikulčice, ale Vracov se z toho dostal a vyvázl ze zápasu bez obdrženého gólu. Do kabi se tedy jd za stavu 0:4 pro Vracov, kteří si odváží cenné 3 body na postupové příčce v tabulce.



Sestavy


TJ Baník Mikulčice B
J. Jaroš [-] - J. Vričan [-] , D. Škrabal [-] , M. Bohunský [-] , T. Glos [-] , R. Osička [-] , J. Flachs [-] , M. Svoboda [-] , E. Repka [-] , M. Smejkal [-] , M. Zacharda [-]

FC VRACOV
A. Zálešák [-] - R. Knee [-] , T. Gaspar [-] , T. Polanský [-] , P. Loprais [-] , F. Vrážel [-] , V. Říha [-] , R. Mlček [-] , L. Říha [-] , K. Půček [-] , D. Goliáš [-]

ŽK: 17. F. Vrážel , 60. T. Gaspar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILIPENSKÝ Zdeněk - ZMEŠKAL Miroslav, KUCHYNKA Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů