Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 14:00

16.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesovice berou při dohrávce všechny body a posunují se na 4. příčku tabulce


Branky


2
V dohrávce mezi Vlkošem a Vřesovicemi padlo opět hodně gólů. Pojďme se na ně společně podívat!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, ale svými chybami přišli o body

První poločas byl z pohledu domácích určitě lepší. Zdálo se, že zápas zvládají a jsou lepším týmem. Byli více na míči, ale bohužel dělali chyby, za které je soupeř trestal. Už ve 13. minutě ale domácí otevřeli skóre, když se trefil Ondřej Vajgara. Na jeho gólovku mu ale odpověděl Zdeněk Možíš, který se trefil z přímáku a už v 16. minutě to bylo 1:1. Zápas ze začátku vypadal lépe pro domácí, ale ti měli bohužel pro ně horší koncovku, a tak už v prvním poločase podruhé síť soupeře nerozvlnili. Za to ale hosté dělali svým fanouškům radost a gólově se prosadili dvakrát, když z přímáku od půlky hřiště doletěl míč až na vápno k Viktoru Holasovi, ten prodloužil na Jakubíčka, který míč vůbec dobře nezpracoval, toho ale využil Roman Kozák, zakřičel si a zpoza vápna vypálil točenou dělovku přímo k tyči. Gólman Klajba si na míč sáhl, ale u téhle střely neměl šanci a hosté jdou do vedení 2:1.

Góla si dal zaslouženě i nejlepší hráč utkání Viktor Holas a nejlepší střelec celé soutěže Lukáš Možíš

Druhý poločas pro domácí vůbec nezačal dobře. Ondřej Červenka byl ve správný čas na správném místě a po stříleném centru, který dopadl na břevno dostal míč přesně na hlavu a už ho jen zkušeně dopravil do brány. Už po osmi minutách inkasovali po čtvrté a opět se trefil Ondřej Červenka. Tentokrát míč poslal do sítě nohou a zvýšil skóre na 1:4, což bylo pro domácí už hodně těžké. Času bylo do konce utkání ale ještě dost, a tak se domácí nevzdali a zkoušeli dále trpělivost hostů. V 62. minutě se z rohového kopu ale trefil Viktor Holas a pro velké zklamání domácích to bylo už 1:5. Ke konci poločasu způsobili domácí další faul před vápnem ze svojí rozehrávky a k míči si stoupl Lukáš Možíš. Brankář Vlkoše B si špatně postavil zeď a to byla šance pro Možíše, který ji využívá a z přímého kopu obstřeluje zeď a dává šestý gól svého týmu v utkání. Domácímu Vlkoši se ale jště podařilo navýšit finální skóre na 2:6, když se z penaltového puntíku prosadil Petr Dobrovský po ruce v pokutovém území. Nejlepšími hráči utkáni byli zvoleni Viktor Holas a Zdeněk Možíš.



Ohlasy k zápasu


Vlkoš B
David Klajba: Herně jsme byli lepší, byli víc na míči, ale nebyla koncovka a dělalo se hodně chyb po celém hřišti. Od mojí zbytečné chybě po rozehrávce až po Reiterův faul před vápnem, to byla katastrofa.

TJ Sokol Vřesovice
Roman Kozák: Drželi jsme dost míč a do 70. minuty jsme byli lepším týmem, pak už jsme jen udržovali a vylepšovali skóre. Nejlepší hráč zápasu je určitě Viktor, který dával balóny za obranu a my chodili sami na gólmana.



Sestavy


Vlkoš B
D. Klajba [-] - F. Novotný [-] , P. Dobrovský [-] , D. Kaiser [-] , M. Čada [-] , O. Vajgara [-] , P. Lunga [-] , J. Krist [-] , J. Zelinka [-] , M. Reiter [-] , P. Vašíček [-]

TJ Sokol Vřesovice
V. Dobeš [-] - L. Možíš [-] , Z. Možíš [-] , V. Holas [-] , T. Zedník [-] , O. Červenka [-] , K. Merta [-] , M. Donátek [-] , M. Daubner [-] , J. Donátek [-] , Š. Žáček [-]

ŽK: 10. J. Krist , 62. J. Zelinka , 79. M. Reiter - 30. R. Kozák , 63. Š. Žáček , 65. V. Holas .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: Sekerka Jaroslav - POLÁŠEK Pavel, KONEČNÝ Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů