Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozlučka jak se patří, Lipovec doma rozstřílel Černou Horu


2

Závěrečný zápas si oba týmy užily. Deset branek a dva konce kariéry. To byl sobotní fobalový večer v Lipovci. Za zmínku stojí ale výkon hostujícího brankáře Mrhače, který svým debutem v dorosteneckém věku ukázal, že z něj může být kvalitní brankář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy věděli, že o nic nejde a hráli pohledný fotbal

Oba týmy v podstatě už o nic nehráli, sestup ani jednomu z nich nikdy nehrozil a postup byl na druhou stranu až moc daleko. A tak se v posledním kole oba týmy mohly setkat a zahrát si v klidu fotbal. Počasí fotbalu přálo, což přilákalo i nemálo fanoušků jak z Lipovce tak z Černé Hory. Už bylo vše v sezoně rozhodnuto a to věděla i Černá Hora, která se rozhodla postavit do brány svého dorostence, Davida Mrhače, ročník 2007. Na to že to byla jedna z prvních zkušeností s mužským fotbalem, tak si vedl dobře. Výsledek tomu sice nenapovídal, ale několik 100% šancí vychytal. Dva góly Šíbla a jeden z kopačky Jana Horáčka znamenaly, že první poločas skončil 3:1, Lipovec byl o něco lepší, ale rozdíl nebyl tak razantní jak v druhém poločasu. Na poměr okresu se i hrál v celku pohledný fotbal, až na pár ostřejších zákroků nemusel halvní rozhodčí nic moc řešit. 

Druhý poločas přinesl golovou přestřelku, Lipovec dal góly hned 4. Černá Hora na to dokázala odpovědět dvakrát. Za domácí se prosadil dvakrát Luděk Horáček a po jednom si rozdělili branky Dominik Zouhar a Pavel Kučera. Odpovědi od hostů přišly v závěrečné desetiminutovce, kdy se prosadili Vaníček a Matušů. Výsledek utkání tedy dopadl lépe pro domácí mužstvo z Lipovce. Lipovec navíc využil posledního domácího zápasu, kdy se rozolučili s hráčskou kariérou dva hráči a to brankář Pavel Vágner a hráč Stanislav Marušák. Lipovec tak zakončil svoji první sezonu po sestupu z 1.B třídy na 4. místě a mohl si užít závěrečnou. Černá Hora obsadila celkově 6. místo v okresním přeboru.



Sestavy


SK Sokol Lipovec
P. Vágner [-] (63. J. Urbánek [-] ) - S. Marušák [-] (15. J. Janeček [-] ) , V. Šíbl [-] , R. Horáček [-] (46. M. Matuška [-] ) , J. Horáček [-] , P. Hebert [-] , D. Zouhar [-] , L. Horáček [-] , F. Musil [-] , P. Kučera [-] (75. V. Vágner [-] ) , M. Zouhar [-]

FK Černá Hora
D. Mrhač [-] - J. Šebek [-] , R. Štěrba [-] (77. J. Matušů [-] ) , D. Henek [-] (55. V. Vaníček [-] ) , A. Tatíček [-] , J. Stupka [-] (55. M. Abrahám [-] ) , M. Šafr [-] - D. Štěrba [-] , Z. Širůček [-] , L. Chládek [-] - - M. Širůček [-] (55. R. Sedláček [-] )

ŽK: 31. J. Janeček , 39. M. Zouhar , 76. V. Šíbl - 47. A. Tatíček , 85. R. Sedláček .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: ODEHNAL David - JALOVÝ Josef, PINDRYČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Domácí ukončí sezónu osmým zápasem bez prohry