Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:30

25.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adamov má už jen teoretickou šanci na udržení, doma je přejely Vysočany


5

Známe prvního sestupujícího, tím je Adamov, který se po velice špatné sezóně nedokázal vyhrabat z posledního místa. Předposlední zápas přivítal na domácí půdě Vysočany a o výsledku bylo rozhodnuto už do poločasu. Adamov tak má pouze teoretickou šanci se udržet v soutězi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od začátku bylo jasné kdo bude určovat tempo

Poslední domácí zápas byl pro Adamov jednoduše řečeno naprosto strašný. Už od začátku utkání šel vidět jasný rozdíl mezi kvalitami obou týmů. Hosté nasázeli Adamovu do poločasu 4 góly a bylo prakticky rozhodnuto. O dvě branky se postaral Vybíhal, k němu se přidal Wágner a tečku za prvním poločasem dodal Petržel. Adamovu se podařilo párkrát snížit, ale byla to v podstatě jen kosmetická úprava. Dvakrát se prosadil Krátký a na závěr i Bobák. Hosté celé utkání určovali tempo hry, Adamov se zmohl v první půlce pouze na pár protiútoků. Některé z nich se daly určitě řešit lepší koncovkou a výsledek mohl vypadat i jinak. Ale v tomto zápasu rozhodovaly hlavně individuální chyby na straně domácího mužstva. Většina obdržených gólů byla v podstatě darovaná a s přibývajícími minutami se tlak hostů neustále zvyšoval. Do koncovky se dostal také Crhonek, který svým dalším hattrickem podrthl jeho rostoucí formu. Na Adamov se valil jeden útok za druhým. Ke konci zápasu jakoby hosté přestali hrát, Adamov se na posledních 10-15 minut dostal do tempa a vytvořil si několik nebezpečných šancí, které určitě měly skončit gólem. Adamov tak na domácí půdě prohrál a šance na udržení má minimální.



Sestavy


Adamov
F. Němec [-] - M. Kilián [-] (46. A. Bobák [-] ) , O. Jahoda [-] , V. David [-] , F. Těžký [-] , T. Krátký [-] , F. Sedláček [-] , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-] , J. Pilař [-]

Vysočany - Šošůvka
J. Valach [-] - P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] , M. Vybíhal [-] (62. J. Zouhar [-] ) , M. Krátký [-] , T. Crhonek [-] (79. L. Vágner [-] ) , J. Maňoušek [-] , M. Kadlec [-] (62. D. Svoboda [-] ) , A. Petržel [-] (71. L. Němec [-] ) , T. Wágner [-] , L. Škvarenina [-] (79. K. Gryc [-] )

ŽK: 33. M. Kadlec , 47. J. Jamrich .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: KOBLÍŽEK Miroslav - SUCHOMEL Vojtěch, HAVLŮ Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert: Michal Mlčoušek
Tip experta: výhra hostů

Vysočany/Šošůvka potvrdí roly favorita a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza