Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:00

25.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři z Cetkovic si opět zastříleli, schytala to Skalice


Branky


10. T. Přikryl , 17. T. Sychra , 24. J. Horák , 55. D. Kubín , 62. D. Kubín , 66. O. Lepka (p.) , 81. M. Odehnal - 6. M. Vorlický (p.) , 46. J. Žouželka , 48. J. Žouželka
5

Novopečený mistr a první postupující tým z Cetkovic si v předposledním kole poradil i se Skalicí. Ta je naopak velice blízko sestupovým příčkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes brzkou branku se domácí nepoložili

Začátek zápasu nevyšel mistrům přesně podle jejich představ. Hned v 6. minutě byl nařízen pokutový kop pro hosty ze Skalice, míč si postavil Michal Vorlický a svůj pokus proměnil. Skalice nutně potřebovala bodovat a svoji naději živila ještě pár minut. Do 17. minuty ale prohrávala, 4 minuty po penaltě se k míči dostal Přikryl a zkušeně zakončil a vyrovnal na 1:1 a v 17. minutě se prosadil Sychra, svým 33. gólem v sezóně posunul svůj tým do vedení 2:1. To ale nebylo všechno z repertoáru domácích. Vedení si domácí navýšili v 24. minutě zásluhou Horáka a rozdíl dvou branek si týmy vzaly do kabin.

Rychlý nástup hostů na body nestačil

Skalice musela dát vše do útoku a taky patřičně začala druhý poločas. Minutu po odpískání startu druhého poločasu se prosadil Žouželka a hosté se tlačili za vyrovnáním. To přišlo hned v zápětí, opět zásluhou Žouželky a vyrovnaný stav byl pro hosty příznivější. Ovšem domácí nehodili flintu do žita a střelecký vlak se opět rozjel. Dvěma brankami se prezentoval v 55. a 62. minutě David Kubín a o výsledku již bylo rozhodnuto. Skalici došla šťáva a jejich trápení se prohloubilo v 66. minutě. Rozhočí odpískal penaltu i pro domácí, tu si vzal kapitán Lepka a rozvlnil síť za brankářem Ševčíkem. V závěru upravoval skóre na konečných 7:3 střídající Martin Odehnal a defitivně bylo po všem. Skalici čeká veledůležitý souboj na domácí půdě se Svitávkou. Cetkovice se pojedou rozloučit s okresním fotbalem do Jedovnic.



Sestavy


Cetkovice
J. Forchtner [-] - D. Kubín [-] (79. M. Kubín [-] ) , Z. Ziman [-] (67. D. Sychra [-] ) , J. Horák [-] , O. Lepka [-] , F. Dokoupil [-] , T. Přikryl [-] (82. L. Ševčík [-] ) , T. Sychra [-] (77. M. Odehnal [-] ) , Z. Šmíd [-] , R. Najer [-] , D. Letfus [-] (62. D. Jedlička [-] )

Skalice n.Svitavou
J. Ševčík [-] - L. Fojt [-] , J. Žouželka [-] , D. Káčerik [-] , R. Sekanina [-] , M. Vorlický [-] (81. M. Pokorný [-] ) , D. Fiala [-] (46. P. Ševčík [-] ) , S. Dvořáček [-] , T. Bílek [-] , T. Sekanina [-] , T. Černý [-]

ŽK: 65. T. Černý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACHOUREK Dušan - STRACHOŇ Pavel, KEJZLAR Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Michal Mlčoušek
Tip experta: výhra hostů

Cetkovice už mají postup jistý a Skalice hraje o záchranu, takže by mohla překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích