Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Svitávka si nepohlídala začátek a v Cetkovicích se slaví postup


Branky


3

Cetkovice přijely do Svitávky s možností uzmout titul do svých rukou. Téměř bezchybným výkonem se jim povedlo získat 3 body a po zaváhaní Boskovic putuje trofej do Cetkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezvládli začátek zápasu

Zápas s lídrem soutěže domácím příliš nevyšel. Nezachytil vůbec začátek a do 8. minuty už prohrávali 0:2 po trefách Sychry a Dokoupila. Po dvou brankách následně domácí celkem získali půdu pod nohama a snažili se o zkorigování skóre. Mužstvo Cetkovic si však hru zkušeně hlídalo a před přestávkou přidalo 3 branku, kdy se znovu trefil Sychra.

Ani penalta nepomohla domácím

Do druhé půle šli domácí se změnou rozestavení, zvýšením rizika a také s výraznou změnou taktiky. Zvýšeným tlakem na hosty se podařilo vybojovat penaltu po jasném podseknutí Hájka v šestnáctce. Téměř neomylný exekutor pokutových kopů Tomáš Prudký však sv§k pokus neproměnil a zanedlouho hosté utvrdili svoji dominanci čtvrtým gólem. Prosadil se znovu Dokoupil a bylo rozhodnuto. Cetkovice si výhrou pojistili první místo a zajistili si titul.



Ohlasy k zápasu


Svitávka
Martin Pavel - trenér: Lídr okresního přeboru dnes zaslouženě zvítězil a tímto soupeři také gratulujeme už k jistotě 1.místa a s ním i postupu do vyšší soutěže. Ve středu domácí duel s Olešnicí a v neděli s Knínicemi. Oba zápasy sehrajeme na domácí půdě. Vše máme tak díky jarním výkonům ve vlastních rukou.




Sestavy


Svitávka
A. Klimeš [-] - Š. Bednář [-] , T. Prudký [-] , V. Bednář [-] - T. Choruk [-] , F. Chloupek [-] , I. Rohutskyi [-] , T. Hájek [-] (62. V. Šmerda [-] ) - R. Bednář [-] (71. D. Šacher [-] ) , T. Novák [-] (71. J. Zapletal [-] ) - P. Valoušek [-] (60. I. Peňáz [-] )

Cetkovice
J. Filip [-] - D. Kubín [-] , Z. Ziman [-] , M. Kubín [-] , O. Lepka [-] , J. Horák [-] (68. D. Sychra [-] ) , F. Dokoupil [-] , T. Přikryl [-] (85. D. Letfus [-] ) , T. Sychra [-] (81. R. Najer [-] ) , Z. Šmíd [-] , M. Odehnal [-]

ŽK: 60. F. Dokoupil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: URBAN Jaroslav - PROKOP Lukáš, LNĚNIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Jaroslav Žouželka
Tip experta: výhra hostů

Jediné na co myslí celé Cetkovice je výhra v soutěži. Ve Svitávce nezaváhají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích