Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice nenavázala na dobrý výkon a prohrála s Černou Horou


Branky


3

Skalici zvadl střelný prach a ze zápasu s Černou Horou vyšla na prázdno. O výhře hostující hráči rozhodli již ve dvacáté minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hostů do poločasu

Hosté se dostali do rychlého vedení a to zásluhou Štěrby, který si již v 8. minutě našel balón a proměnil svoji šanci ke skórování. Ve dvácáté druhé minutě bylo již papírově hotovo. Hosté vstřelili další branku a zasloužené vedení 2:0 jim vydrželo až do konce prvního poločasu.

Přišlo pouze snížení

Druhý poločas domácí začali aktivněji, taky mají o co hrát, když jsou stále namočení do boje o sestup. Po deseti minutách druhého poločasu jim ale záblesk naděje opět zhasl. Prosadil se zkušený útočník Abrahám a situace pro domácí vypadala neřešitelně. Další komplikace přišla, když střídající Matušů skóroval a čtyřgólový náskok už byl pro domácí moc velké sousto. Rázem se ale podařilo snížit zásluhou Pokorného, to bylo ale vše na co se domácí zmohli a souboj o sestup se jim nevyhne. Čeká je mistr z Cetkovic, ale také Svitávka, před kterou má Skalice náskok pouhé dva body.



Sestavy


Skalice n.Svitavou
J. Ševčík [-] - L. Fojt [-] (46. J. Čada [-] ) , J. Žouželka [-] , D. Káčerik [-] (69. T. Pospíšil [-] ) , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] , M. Vorlický [-] , D. Fiala [-] (35. P. Ševčík [-] ) , T. Bílek [-] (57. M. Pokorný [-] ) , T. Sekanina [-] , T. Černý [-] (46. S. Dvořáček [-] )

FK Černá Hora
M. Trávníček [-] - J. Šebek [-] , A. Tatíček [-] , M. Šafr [-] , D. Henek [-] - L. Chládek [-] , D. Štěrba [-] , D. Koupý [-] (65. R. Sedláček [-] ) , Z. Širůček [-] - D. Grenar [-] (15. M. Širůček [-] ) , M. Abrahám [-] (65. J. Matušů [-] ) -

Počet diváků: 160. Rozhodčí: STRIA Jiří - CÁPAL Roman, NAVRÁTIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Jaroslav Žouželka
Tip experta: výhra domácích

Černá Hora nenajde příliš silný recept na obranu domácích a ti naopak 2-3x skórují.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích