Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:30

23.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adamovu se tenčí šance na udržení, Lipovec bral všechny body


Branky


4

Lipovec přijel do Adamova jako papírový favorit. Proti trápícímu se Adamovu se o výsledku rozhodlo až v posledních minutách a Lipovec si upevnil místo v nejlepší pětce, kdežto Adamov musí bodovat, aby měl šanci se udržet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil shodně

Adamov pokud si chce zajistit alespoň baráž musí brát body už všude, ale bohužel pro ně se to ani doma proti Lipovci nepovedlo. Lipovec přijel do Adamova sebevědomý s chutí vyhrát. První poločas přinesl dva góly, nedjřív se prosadili hosté, kdy se v 28. minutě prosadil Musil a chvíli před poločasem se prosadili i domácí. Stav vyrovnával ve 41. minutě Přikryl. Lipovec měl v prvním poločase více ze hry, na míči byl lepší. Adamov hrál na brejky, hodně vsázel na daleké odkopy od gólmana, což obraně Lipovce dělalo problémy. Oba týmy si vytvořili více šancí než padlo branek. Každopádně první poločas skončil 1:1 a Adamov byl pořád ve hře.

Rozhodnutí padlo v 85. minutě

Druhý poločas přinesl průtrž mračen, což změnilo tempo hry. Adamov celý zápas dotahoval, dvakrát se mu podařilo vyrovnat, dokonce se mohl dostat i do vedení, ale boužel šance, které si vytvořil nedokázal proměnit. Na druhé straně se naopak ještě 3x prosadil Lipovec a bylo po zápasu. Ve 49. minutě se prosadil Šíbl, nacož Adamov dokázal zareagovat. O čtvrt hodiny později se znovu mezi střelce zapsal Přikryl. Závěrečná desetiminutovka ale patřila hostům. V 85. respektive 90. minutě se dokázali prosadit Horáčci. První branku vstřelil Luděk a o druhou se postaral Jan. Lipovec si odvezl z Adamova 3 body a výsledek 2:4. Adamovské šance na záchranu se tenčí, ale ještě není po všem a pořád je o co hrát. Do konce základní části zbývají 3 kola a bude se hrát o nejdůležitějších 9 bodů celé souteže. Ještě není úplně jasné jak celková tabulka dopadne, ale čas se krátí a každý bod bude mít cenu zlata.



Sestavy


Adamov
F. Němec [-] - P. Pirek [-] , O. Jahoda [-] (60. O. Synek [-] ) , A. Bobák [-] , F. Těžký [-] , T. Krátký [-] (73. M. Kilián [-] ) , F. Sedláček [-] , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-] , J. Pilař [-]

SK Sokol Lipovec
P. Vágner [-] - J. Janeček [-] (88. V. Zouhar [-] ) , J. Horáček [-] , R. Horáček [-] , D. Zouhar [-] (67. L. Horáček [-] ) , P. Hebert [-] , L. Musil [-] (89. S. Marušák [-] ) , V. Šíbl [-] , F. Musil [-] , P. Kučera [-] (67. V. Vágner [-] ) , M. Zouhar [-]

ŽK: 86. F. Musil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kypr Jan - ŠEBEK Tomáš, LORENC Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Novák
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že tady zvítězí kvalita a Lipovec poveze dom 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů