Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:30

23.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset minut stačilo Žouželkovi na hattrick


4

Skalice vyjela do Drnovic a o zábavu rozhodně nebyla nouze. Žouželka si na své konto připsal hned 4 góly a Skalice se mohla naplno radovat z vítězství. Svůj hattrick zaznamenal za necelých 10 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žouželkiáda v plné parádě

Drnovice na svém fotbalovém stadionu přivítaly nedalekou Skalici. Malé derby rozhodně nemělo nouzi o góly, hlavně v prvním poločase. První dvacetiminutovka nabídla vyrovnaný fotbal s příležitostmi upravit skóre, nýbrž to přislo až v odbytí 20 minuty. Gólostroj Žouželka se během šesti minut dokázal prosadit hned třikrát a Skalice byla na koni. Vedení o tři góly jim ale nevydrželo moc dlouho. O pět minut později se prosadil domácí Haničinec a Drnovice věděli, že je o co hrát. Radost jim zkazil o 5 minut později zkušený Fojt. Pro změnu o dalších 5 minut si znovu slovo vzaly Drnovicem, tentokrát se k míči dostal Jonáš a upravoval na 2:4. 

V druhé půli padlo už mnohem méně gólů

Domácí hráči vstoupili do druhého poločasu velice aktivně. Hned ve 3. minutě druhé půle se k míči opět dostal Haničinec a svojí šance se chopil náramně. Rozdíl jedné branky nastínil, že je stále o co hrát. Drnovice se hnali za vyrovnávacím gólem, jenže jejich snahu opět hatil rozjetý Žouželka. Svým čtvrtým gólem v utkání pečetil výhru Skalice v derby. Stav 3:5 vydržel až do závěrečného hvizdu a Skalice si připsala důležité 3 body do tabulky. Spodek je stále velice vyrovnaný a šanci na sestup má ještě spousta týmů.



Sestavy


Drnovice
M. Lizna [-] - D. Štarha [-] , V. Španěl [-] , J. Komárek [-] (46. J. Havránek [-] ) , I. Blahoňovský [-] (69. T. Peterka [-] ) , M. Haničinec [-] , P. Jonáš [-] , P. Žáček [-] , T. Toman [-] (86. P. Pernica [-] ) , P. Janeček [-] , L. Měcháček [-]

Skalice n.Svitavou
J. Ševčík [-] - L. Fojt [-] , J. Žouželka [-] (90. T. Pospíšil [-] ) , D. Káčerik [-] , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] , M. Vorlický [-] (79. M. Pokorný [-] ) , D. Fiala [-] (60. P. Ševčík [-] ) , S. Dvořáček [-] (66. T. Bílek [-] ) , T. Sekanina [-] , T. Černý [-]

ŽK: 89. P. Janeček - 52. T. Sekanina , 58. S. Dvořáček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Novák
Tip experta: remíza

Drnovice se musí spravit reputaci z minulého kola a Skalice na jaře nehraje špatně tak bude kříž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích