1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice po obratu stále na vítězné vlně


Branky


3

Boskovickému béčku se v posledních kolech náramně dařilo a roli favorita proti Skalici hráčí potvrdili. Obrat v závěrečné dvacetiminutovce znamenal další 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas očekávání nepotvrdil

Nedělní deštivé odpoledne nabídlo zajímavé utkání. Do Skalice, která neprohrála 5 zápasů v řadě, přijel nejlepší tým jara Boskovice. Souboj byl obzvlášť pikantní pro skalické hráče Jaroslava Žouželku a Jana Havlíčka, kteří v Boskovicích ještě tuto sezónu působili. Druhý jmenovaný je navíc současným trenérem A-týmu Boskovic. Byť utkání napovídalo k zajímavé podívané, 1. poločas to rozhodně nepotvrdil. Hosté hrozili především ze standartních situacích, které ale domácí bez větších potíži ubránili. Skalice naopak využívala rychlé brejky, jež většinou končili zakončením ze střední vzdálenosti, což nedělalo boskovickému brankáři větší starosti. Do kabin se tak šlo za spravedlivého nerozhodnutého stavu 0:0.

Hostům se podařilo zápas otočit

Do 2. poločasu vstoupili lépe domácí, jelikož již v 51. minutě našel Jan Havlíček přesným pasem Michala Vorlického, který poprvé rozvlnil síť – 1:0. Boskovice poté svého soupeře začaly jasně přehrávat. Drželi Skalici v tlaku a vytvářeli si nadějné gólové pozice. Vyrovnání tak přišlo v 70. minutě, kdy Marek Niessner našel volného Lukáše Sychru, který s přehledem překonal domácího brankáře. V 83. minutě bylo na hostující střídačce ještě veseleji. Po centru Leoše Marka a sérii odrazů ve skalickém vápně si našel míč skvěle hrající Antonín Preč, jenž nedal brankáři žádnou šanci a poslal tak svůj tým do vedení. 3 body pro Boskovice potvrdil v 90. minutě krásnou střelou Antonín Preč. Hosté tak potvrdili roli favorita, a i přes nepříznivý začátek 2. poločasu dokázali zápas zaslouženě otočit.



Sestavy


Skalice n.Svitavou
J. Ševčík [-] - L. Fojt [-] , J. Žouželka [-] , D. Káčerik [-] , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] (89. T. Pospíšil [-] ) , M. Vorlický [-] (62. M. Fadrný [-] ) , D. Fiala [-] (65. P. Ševčík [-] ) , S. Dvořáček [-] (80. M. Pokorný [-] ) , T. Sekanina [-] , T. Černý [-]

FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - P. Pelíšek [-] (46. A. Preč [-] ) , J. Odehnal [-] (73. L. Marek [-] ) , P. Bayer [-] , D. Sychra [-] , M. Niessner [-] (88. J. Fidler [-] ) , P. Stria [-] , S. Matviienko [-] (60. V. Hrabec [-] ) , R. Müller [-] , M. Stanček [-] , L. Sychra [-] (80. G. Bayarmagnai [-] )

ŽK: 57. P. Stria .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: JALOVÝ Josef - CÁPAL Roman, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů