M. Pavel 2. (vl.)
M. Pokorný 18.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice se rapidním tempem přibližují prvnímu místu


Branky


2. M. Pavel (vl.) , 18. M. Pokorný
3

Svitávka přijela do Letovic, kde hrají Boskovice své domácí zápasy, s vidinou bodů. Hned od začátku jim ale domácí tuto touhu výrazně rozmazali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podstatné události dodal první poločas

Vše podstatné ze zápasu proti boskovického béčka proti Svitávce se událo v první půli. Ve druhé minutě domácí zahrávali rohový kop a hlavička útočníka hostí prokouzla brankáři mezi prsty a skončila v síti. Domácí byli na koni a pokračovali v náporu, který využili v 18. minutě, kdy se po odrazu ve vápně do střely nechytatelně opřel domácí Pokorný. Brzy následovala také odpískaná penalta proti Moravanu, kterou však brankář Pavel boskovickému Robinu Müllerovi chytil a napravil tak zaváhání při úvodní brance. Domací tým, ale nepolevoval v náporu a dál pálil na hostující branku jednu střelou za druhou. Svitávecká obrana podpořená zákroky brankáře Pavla šance domácích s vypětím všech sil, ale úspěšně odvracela.  Před přestávkou přišla hrozba také z kopaček hostů. Roman Bednář trefil střelou z poza vápna jen břevno a Ivo Peňáz sice střelou k tyči rozvlnil síť za boskovickým brankářem Svobodou, ale gól nebyl pro ofsajd uznán.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhé půli se hostům podařilo vyrovnat hru a šance dále přicházely. Ivo Peňáz rozezvučil opět brankovou konstrukci, když trefil tyčku domácí branky. Neujaly se ani nůžky Tomáše Nováka. Domácí ke konci výrazně hrozili z protiútoků. Nebylo už na co čekat a tak hosté hru ke konci otevřeli. Ani to však nepomohlo a skóre zápasu už zůstalo neměnné.



Ohlasy k zápasu



Svitávka
Martin Pavel: Bohužel si připisujeme druhou porážku v řadě a zůstáváme stále na posledním místě. Zbývá odehrát 6 utkání do konce soutěže. Z toho 4 doma. Matematika je jasná. Je třeba začít opět vyhrávat a to hned od příštího kola, kdy nás čeká nadmíru důležitý zápas s Drnovicemi.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - J. Odehnal [-] (67. P. Pelíšek [-] ) , L. Jurka [-] (90. M. Špidlík [-] ) , M. Niessner [-] (86. G. Bayarmagnai [-] ) , M. Pokorný [-] , S. Matviienko [-] (46. A. Všianský [-] ) , J. Kazda [-] , R. Müller [-] , M. Stanček [-] , F. Sychra [-] , L. Sychra [-]

Svitávka
M. Pavel [-] - V. Bednář [-] , T. Prudký [-] , F. Bárek [-] (86. J. Zapletal [-] ) , I. Rohutskyi [-] - I. Peňáz [-] , P. Valoušek [-] , F. Chloupek [-] , T. Choruk [-] - T. Novák [-] (75. D. Šacher [-] ) , R. Bednář [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACHOUREK Dušan - STRACHOŇ Pavel, KUBÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích