3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bodový půst Vysočan skončil, doma si poradili s Doubravicí


Branky


3

Trápící se Vysočany - Šošůvka se před domácím publikem předvedli. Po třech porážkách v řadě a dokonce pěti utkáních bez výhry, celek konečně zabral a po povedeném výkonu porazil na hřišti v Šošůvce přesvědčivě Doubravici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku lepší domácí si pohlídali začátek

Domácí hráči vstoupili do zápasu ve svižném tempu a už ve 2. minutě se ocitl za obranou hostů Svoboda, pokusil se o kličku brankáři, ale byl z toho pouze první rohový kop. Po něm zakončoval Krátký, ale jeho prudkou střelu brankář vyrazil. Výrazná převaha domácího družstva pokračovala a jejich aktivita byla odměněna už v 10. minutě. Jamrich prostrčil míč do uličky na Bezděka, ten obešel obránce a z hranice „šestnáctky“ poslal míč přesně k pravé tyči a upravoval skóre na 1:0. Hned za minutu mohli navýšit vedení, když centr před bránu prošel až na Kadlece, ale ten z pravé strany mířil nad. Postupně se hra vyrovnala, ale domácí tým tentokrát, oproti minulým zápasům, bránil velmi zodpovědně a Doubravice se k žádnému ohrožení branky nedostávala. Ve 27. minutě měli domácí velkou příležitost, když Kovářův oblouček brankář vyrazil před dobíhajícího Bezděka, na toho zívala téměř prázdná brána, ovšem vracející se obránce stačil ještě Bezděka atakovat, takže namířil dorážku do gólmana. Ve 30. minutě se přece jen povedlo navýšit vedení. A to ne tak často vídaným způsobem. Krátký zahrával odkop od brány a jeho dlouhý nákop přeletěl hostujícího stopera, za něho si naběhl Svoboda, špičkou kopačky obhodil gólmana a míč doskákal do opuštěné brány. Ve 32. minutě nastal další zajímavý moment, když Kovář unikal obránci hostů, ten v souboji tělo na tělo stáhl domácího hráče na zem, rozhodčí nejprve odpískal faul doubravického hráče a ukázal mu červenou kartu, následně ovšem po poradě s pomezním rozhodčím změnil svůj verdikt, vyloučení odvolal a odpískal faul domácího hráče! Za minutu našel centr Jamricha na pravé straně Kováře, ale ten s vyběhnuvším brankářem přehodil i branku. Šancí přibývalo, ale pouze před bránou hostů, takže Zouhar v domácí brance, který nahradil nemocného Valacha, byl prakticky bez práce. V 36. minutě centroval zprava Jamrich, na míč si naběhl Svoboda, ale netrefil bránu. Ve 43. minutě brankář vyráží prudkou střelu Jamricha na roh a po něm zakončuje Maňoušek mimo bránu.

Domácí jen korigovali skóre

Úvod druhého poločasu patřil hostům, ten si vytvořil mírnou převahu, ale bez vážnější příležitosti. Naopak, na druhé straně prošel po levé straně Kovář až před brankáře, ale ten svůj celek opět podržel a střelu vyrazil. V 54. minutě byli domácí blízko k pojistce náskoku. Po rohovém kopu zakončoval nohou Krátký, ale obránce vykopl míč z prázdné brány. V 63. minutě vysunul Krátký parádním pasem Svobodu, ten unikl po levé straně, zvolil přihrávku na nabíhajícího Kováře, jenže ten na prudký míč před prázdnou bránou nedosáhl. Až v 65. minutě poprvé dala o sobě pořádně vědět Doubravice, když se z nenápadné akce opřel jejich hráč do míče z dobrých 25-ti metrů, jeho pokus ale zastavila pravá tyč bezmocného Zouhara. V 67. minutě vysunul Srostlík doprava Maňouška, ten se ocitl sám před brankářem, který prudkou střelu ještě vyrazil, ovšem zpět k Maňouškovi a ten poslal hlavou oblouček přes gólmana a stav byl 3:0. Hra byla nadále vyrovnaná a v 76. minutě mohla skórovat dokonce obě družstva. Nejprve nezakončil přečíslení domácích 2 na 1 Kovář, a hned z protiútoku se dostal ke střele z pravé strany útočník Doubravice, ale Zouhar vyrazil míč nohou. V 85. minutě se uvolnil na pravé straně Kadlec, ale nastřelil jen brankáře. Až v 86. minutě musel předvést své umění brankář Zouhar, když vytáhl střelu z 25-ti metrů mířící do pravého horního rohu. Poslední šanci zápasu měli zase domácí, když v 90. minutě vyzval Srostlík ke skórování Němce, ale ten z pravé strany v dobré pozici mířil nad. To ovšem už nic nemohlo změnit na jasné výhře domácích.

 

Oficiální stránky Vysočan



Sestavy


Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] , L. Bezděk [-] (72. L. Němec [-] ) , M. Krátký [-] , M. Srostlík [-] , D. Svoboda [-] , J. Maňoušek [-] , M. Kadlec [-] , T. Wágner [-] , L. Škvarenina [-]

SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - M. Hájek [-] , R. Pijáček [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] (72. Z. Vach [-] ) , J. Daněk [-] , M. Dvořák [-] , M. Veselý [-] (80. M. Aujeský [-] ) , J. Dovrtěl [-] , M. Trubák [-]

ŽK: 60. M. Hájek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Martin - KUČERA Radek, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů