Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice přijela a Adamov přejela


Branky


3

Adamov chtěl navázat na své první venkovní vítězství a i před domácím publikem zabodovat. Opak byl pravdou, Skalice přijela a Adamov přejela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za jednoznačného stavu

Opět se jednalo o utkání z nižších pater tabulky, takže i tento zápas může hodně napovědět tomu, kdo spadne a kdo se udrží v okresním přeboru. V prvním poločase si Adamov vytvořil pár stoprocentních šancí, které mohli skončit gólem. Jednou přišla střela z pomezí velkého vápna těsně vedle tyčky a jednou neskutečným zákrokem podržel svůj tým brankář hostů Jakub Ševčík. V 35. minutě přišla první branka hostů, kdy se trefil Michal Vorlický a ve 45. minutě dal gól do kabin Tomáš Sekanina. Poločas skončil 0:2 a pokud chtěl Adamov bodovat, musel by spoustu věcí změnit. Skalice byla všude dřív, vycházely jí mini souboje a chtěli víc.

Závěr dohrával Adamov v deseti

V 56. minutě se po povedené hlavičce prosadil hráč domácích Martin Přikryl. Adamov měl lepší vstup do druhého poločasu a začal i věřit, že by mohl zápas otočit. V 65. minutě po chybě v obraně zvýšil na 1:3 Jan Havlíček a pro Adamov to už vypadalo bídně. Navíc v 74. minutě musel předčasně do sprch Stanislav Pindryč, který byl po druhém napomenutí vyloučen. Adamov tedy hrál v deseti a Skalice byla na koni. V 83. minutě se prosadil Petr Ševčík a pak v 86. minutě navýšil ještě Lukáš Fojt na konečných 1:5. 



Ohlasy k zápasu


Adamov
David Pindryč: Musím říct, že Skalice ještě několik 100% šancí zazdila a mohlo to skončit klidně desítkou. Výsledek odpovídá dění na hřišti, Skalice si odvezla plný počet bodů zaslouženě a my budeme muset zabojovat někde jinde, abychom se zachránil.




Sestavy


Adamov
F. Němec [-] - F. Sedláček [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-] , M. Kilián [-] , P. Pirek [-] , S. Pindryč [-] , O. Jahoda [-] (46. K. Kašík [-] ) , A. Bobák [-] , F. Těžký [-] , M. Přikryl [-]

Skalice n.Svitavou
J. Ševčík [-] - L. Fojt [-] , J. Čada [-] (55. J. Žouželka [-] ) , D. Káčerik [-] , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] , M. Vorlický [-] (59. M. Fadrný [-] ) , D. Fiala [-] (66. P. Ševčík [-] ) , T. Bílek [-] , T. Sekanina [-] , T. Černý [-]

ŽK: 45. S. Pindryč - 42. D. Káčerik . ČK: 74. S. Pindryč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NEČAS Jiří - JALOVÝ Josef, HLAVIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů