Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bořitov již od začátku šel za vítězstvím a bez problému si došli pro tři body


Branky


3

Domácí Bořitov po dvou prohraným zápasech v řadě doma přivítal Jedovnice. Obrovská herní pohoda domácích jim značným podílem dopomohla k zisku plného počtu bodů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vorlický za to vzal již od začátku

Bořitov si hned od začátku utkání šel pro výhru. V 8. a 10. minutě se prosadil nejlepší střelec soutěže Jiří Vorlický. Nutno říct, že byl Bořitov po celý zápas lepší, možná měli horší vstup do druhého poločasu, kdy měl menší zmatky v obraně, ale jinak po celý zápas diktoval hru. 

Pokračování dominance domácích

V druhém poločase dovršil svůj hattrick Vorlický a v 73. minutě kosmeticky upravil výsledek utkání na 4:0 Štěpán Alexa. Bořitov Jedovnice přehrál, když se Jedovnice už dostaly k nějaké šanci tak šla střela vysoko nad. Dále je třeba říct, že Jedovnice se na každou akci strašně nadřely. Bořitov hrál jednoduše a vycházelo jim to. Také ale šlo vidět, že byl Bořitov lépe technicky vybavený. Bořitov tak po dvou zápasech znovu vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - L. Petrák [-] , K. Modrák [-] (78. R. Kubát [-] ) , Š. Alexa [-] , J. Vorlický [-] , A. Bodeček [-] , V. Petrů [-] (80. S. Krejsta [-] ) , M. Málek [-] (86. V. Formánek [-] ) , J. Smolík [-] (75. T. Žouželka [-] ) , R. Nesvadba [-] (67. V. Měcháček [-] ) , D. Daška [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Gromský [-] (46. P. Pernica [-] ) , J. Sedláček [-] (18. J. Nezval [-] ) , J. Hudec [-] , R. Lebiš [-] , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , D. Kučera [-] , M. Gryc [-] (74. M. Šebela [-] ) , J. Galita [-] , V. Pernica [-] (66. J. Lehotský [-] )

ŽK: 25. J. Smolík .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: BARÁK Hynek - PINDRYČ David, SKOTÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích