Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysočany opět bez bodu. Sny o postupu se jim postupně rozplývají - FOTO


Branky


5

Momentální forma sdruženého mužstva Vysočany - Šošůvka není dobrá a podepsala se i na průběhu zápasu s Jedovnicemi. Hosté naopak opět zvládli důležitý souboj a přiváží domů 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ke konci poločasu korigovali skóre, výhodu však měli Jedovnice

Utkání ve Vysočanech se odehrálo před velice slušnou návštěvou, z ní velice slušné procento patřilo jedovnickým tvářím. Aby taky ne, Jedovnice prožívají dramatické jaro a každý zápas se bojuje „o všechno“. Jak to dopadne tady, si asi nikdo tipnout netroufal. Ale všichni jedovničtí příznivci věřili, že na půdě čtvrtého celku tabulky okresního přeboru jejich celek uhraje dobrý výsledek a nepojede domů s prázdnou. A tak se jim podařilo. První půlka se odehrávala víc před brankou hostů, kteří ale opravdu statečně bojovali, šli do každého míče a vytvořili jsme si několik dobrých akcí, bohužel bez gólového efektu. Jejich chvíle přišla ve 31. minutě, kdy štírek David Kučera překonal Valacha poprvé, o pár minut později si o své řekl i jedovnický snajpr Michal Mlčoušek. Stav 0:2 byl pro hosty velice slibný, ale jak už to tak ve fotbale chodí, náskok se jim udržet nepodařilo. V poslední minutě první půlky domácí snížili na rozdíl jedné branky. Prosadil se Srostlík a byl odpískán konec poločasu. 

Vyhrocený druhý poločas lépe zvládli hosté

Pár minut po zahájení druhé části hry domácí kapitán Maňoušek srovnává a skóre se vyrovnalo. Hosty tato situace nezaskočila či dokonce nepoložila, opak byl pravdou. Do zápasu se opět dostali jak herně, tak i psychicky. V 63. minutě střílí výstavní a velice důležitý gól Jiří Hudec a o 3 minuty později skóroval i Martin Gryc a skóre a průběh nahrával do karet hostům. Emoce s blížícím se koncem zápasu nabíraly na intenzitě, množí se nepřesnosti, zákroky, které jsou mnohdy za hranicí přípustnosti, rozhodčí má plné ruce práce, píšťalka čím dál častěji přerušuje hru a zhušťuje se karetní „nadílka“. Jedna červená na straně hostů, jedna na straně domácích. Vyhrocený závěr již žádnou branku nepřinesl, a tak mohly Jedovnice znovu slavit důležité vítězství. 



Sestavy


Vysočany - Šošůvka
J. Valach [-] - P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] , A. Dvořák [-] (75. L. Vágner [-] ) , M. Srostlík [-] , D. Svoboda [-] (46. M. Vybíhal [-] ) , T. Crhonek [-] , J. Maňoušek [-] , M. Grmela [-] , M. Kadlec [-] (75. L. Bezděk [-] ) , L. Škvarenina [-] (75. L. Němec [-] )

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Galita [-] , J. Sedláček [-] , R. Lebiš [-] (79. P. Pernica [-] ) , J. Gromský [-] , V. Pernica [-] , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] (89. J. Lehotský [-] ) , D. Kučera [-] , M. Gryc [-] , J. Hudec [-] (67. M. Šebela [-] )

ŽK: 57. M. Srostlík , 76. M. Vybíhal , 80. J. Jamrich - 51. J. Galita , 76. M. Šebela , 90. M. Gryc , 90. M. Mlčoušek . ČK: 90. L. Vágner - 82. J. Galita .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PIVODA Martin - VOLGEMUT Filip, SKOTÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích