0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipovec střílel ostrými až v posledním deseti minutách. Z Doubravice odvezl všechny body


Branky


79. M. Zouhar , 80. V. Vágner , 85. J. Horáček (p.)
5

Domácí Doubravice ještě na jaře nezískala ani bod a doufala že se jim je podaří získat proti Lipovci. Poslední desetiminutovka ale patřila hostům, kteří odjeli s plným počtem bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas mnoho akcí nepřinesl

Do prvního poločasu aktivněji vstoupili hosté. První poločas, avšak mnoho šancí nepřinesl, souboje uprostřed hřiště určovali průběh zápasu. Brankáři obou mužstev moc práce neměli, hosté si vytvořili slibně vypadající šance, jenže všechny střely skončily mimo branku. 

Závěr patřil hostům

Druhu poločas přinesl více šancí, především na straně hostujícího Lipovce. Hostům ale chyběla přesná koncovka. V posledních deseti minutách se avšak dokázali prosadit, a to hned třikrát. V 79. respektive 80. minutě se dokázali nejdříve prosadit Zouhar po standartní situaci a hned minutu na to se po kombinaci dostal ke střele Vágner a zvyšoval na 2:0. Hosté dokázali vstřelit ještě jednu branku, kdy se z pokutového kopu trefil Horáček a bylo dokonáno. 



Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - D. Maňoušek [-] , M. Aujeský [-] , J. Daněk [-] , M. Dvořák [-] , A. Sáňka [-] (81. P. Hájek [-] ) , O. Holomek [-] (65. J. Štrof [-] ) , M. Daněk [-] (83. T. Zvejška [-] ) , M. Hájek [-] , R. Pijáček [-] , T. Vach [-]

SK Sokol Lipovec
J. Urbánek [-] - V. Zouhar [-] , J. Horáček [-] , R. Horáček [-] , D. Zouhar [-] , M. Zouhar [-] , L. Musil [-] , F. Musil [-] , P. Kučera [-] (73. V. Vágner [-] ) , J. Janeček [-] (46. M. Matuška [-] ) , P. Hebert [-]

ŽK: 78. D. Maňoušek , 80. J. Daněk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - NAVRÁTIL Daniel, ODEHNAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů