Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adamov překvapil svou bojovností, zaskočil lídra tabulky a obral ho o dva body


Branky


5

Adamov na domácí půdě zaskočil vedoucí tým z Cetkovic. Odpočatí hosté dvakrát ztratili vedení a z Adamova vezou pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cetkovice šly rychle do vedení

Před zápasem asi nikdo moc nečekal, že by Adamov mohl s týmem, který je suverénně první hrát vyrovnanou partii. Ale opak je pravdou, Cetkovice si již ve 3. minutě otevřeli svůj gólový účet a po povedeném lobu se prosadil Tomáš Sychra. To Adamov nepoložilo a vypracoval si již v prvním poločase dvě gólové příležitosti, které bohužel pro domácí neskončily gólem. Cetkovicím vůbec neseděl fotbal, který hrál Adamov, hrálo se dost do těla, což technicky a často i rychlostně vybaveným hráčům Cetkovic moc nevonělo. Na druhou stranu šlo poznat, že fyzický fond Cetkovic byl o poznání lepši než ten hráčů domácích. S postupem zápasu domácím docházel dech a byl to pro ně opět boj jak s fyzičkou, tak i s psychickou stránkou. První poločas se hrál fotbal nahoru dolů, oba týmy si dalších pár šancí vytvořily. Kdyby měli hráči Adamova lepší fyzickou kondici, mohli v prvním poločase jít i do vedení. První poločas se obešel bez žluté karty a mohlo se přejít do druhé půle. 

V závěru vsadil Adamov vše na jednu kartu

V celém utkání měly Cetkovice velice nebezpečné rohy i když z žádného z nich gól nepadl. Pro zajímavost Adamov neměl za celý zápas jediný roh, naopak Cetkovickým by se jich mohlo napočítat nejméně 6. Naopak přímých kopů po faulech bylo více na straně domácích, ale to neměnilo nic na tom, že i druhý poločas se obešel bez žlutého napomenutí. V 63. minutě se po povedené akci prosadil hráč domácích Tomáš Krátký, který vyrovnal a dal domácím naději na zisk alespoň bodu. Bohužel pro Adamov se ale opět v 69. minutě ujaly vedení Cetkovice, kdy se prosadil Tomáš Přikryl. Pro domácí to byl smolný gól, při kterém si brankář a stoper domácích nerozuměli a došlo k chybě. Každý gól předchází chybou týmu, který inkasuje. Brankář domácích Filip Němec, tak jako v každém zápase, kdy nastoupil tak i v tomto zápase svůj tým podržel a vychytal minimálně 3-4 100% šance hostů. Po druhém inkasovaném gólu šel Adamov do rizika, to co mohl vyslal dopředu a doufal ve vyrovnání. A to taky v 87. minutě přišlo, když se kapitán domácích Filip Těžký prosadil z přímého kopu. Po zápase sám prozradil, že ještě předtím, než se rozběhl proti míči, chtěl centrovat, ale naštěstí pro domácí si to rozmyslel a přesnou střelou k tyči vyrovnal utkání na konečných 2:2. Pro hosty to byl při nejmenším šok, že si z Adamova neodvezli plný počet bodů. Každopádně to Cetkovice zas tak moc mrzet nemusí, mají na prvním místě slušný náskok. Adamov je doma silný, což předvedl i v minulé sezóně a může zde hrát vyrovnaný fotbal s kýmkoliv. 



Ohlasy k zápasu


Adamov
David Pindryč: Na závěr bych řekl, že Adamov je doma silný, což předvedl i v minulé sezóně a může zde hrát vyrovnaný fotbal s kýmkoliv. Asi to bude tou silnou fanouškovskou základnou a jinými klimatickými podmínkami, které v Adamově jsou.




Sestavy


Adamov
F. Němec [-] - M. Kilián [-] (65. J. Skoumal [-] ) , P. Pirek [-] , S. Pindryč [-] , A. Bobák [-] , F. Těžký [-] , T. Krátký [-] , F. Sedláček [-] , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-]

Cetkovice
J. Filip [-] - M. Kubín [-] , M. Odehnal [-] , J. Horák [-] , F. Dokoupil [-] , T. Přikryl [-] , Z. Ziman [-] , T. Sychra [-] (76. D. Letfus [-] ) , Z. Šmíd [-] , D. Kubín [-] , O. Lepka [-]

Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kypr Jan - STUDENÝ Martin, VALA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů