0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:00

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedovnice ovládly derby a jsou zase o kousek blíž záchraně


Branky


3

Veledůležitý souboj zvládlo mužstvo z Jedovnic. Hrdinou se stal Kučera, který gólem z 6. minuty rozhodl o výsledku utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedovnice rozhodly o výhře hned ze startu

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a hned z kraje zápasu se z velkého vápna trefil Kučera. Zvýšit vedení se však hostům po nadějných akcích Mlčouška však nepovedlo a šance si vytvářeli i domácí. Skóre se ale neměnilo, v zakončení chyběl důraz a přesnost. Do kabin tak šli o něco veselejší hosté.

Pešička hrdinou

Druhý poločas Jedovnice hrozily hlavně z protiútoků. Lipovec se snažil probojovat do gólových šancí, a postupně otvíral obranu. Do slibných šancí se domácí dostávali ke konci zápasu, kdy začal úřadovat hlavně hostující gólman Pešička, který svůj tým podržel několika důležitými zákroky a svůj tým dotáhl k velice důležitému vítězství. 



Sestavy


SK Sokol Lipovec
J. Urbánek [-] - J. Horáček [-] , R. Horáček [-] , D. Zouhar [-] (66. M. Matuška [-] ) , P. Hebert [-] , L. Horáček [-] (75. J. Keprt [-] ) , L. Musil [-] , F. Musil [-] , R. Keprt [-] , V. Zouhar [-] , M. Zouhar [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Galita [-] , J. Hudec [-] (61. Š. Pinďák [-] ) , V. Pernica [-] (88. P. Pernica [-] ) , J. Gromský [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , J. Nezval [-] , D. Kučera [-] (91. R. Lebiš [-] ) , M. Gryc [-] , M. Mlčoušek [-]

ŽK: 41. P. Hebert , 70. L. Horáček , 90. R. Keprt - 46. M. Mlčoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRIA Jiří - ODEHNAL David, ROUČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích