4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice si poradili Adamovem a pomalu se přibližují čelu tabulky


Branky


3

Béčko Boskovic si připsali další výhru a prodlužují sérii vítězství. Výhru řídil ve formě hrající Niessner 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Start do utkání si Boskovice pohlídaly

Adamov s tragickou bilancí ve venkovních zápasech, kdy nezískal za celou odehranou sezonu ani bod, přijel do Boskovic tak možná překvapit. Boskovice měli již od začátku navrch. Ve 35. minutě se prosadil Lukáš Jurka, který si po odrazech našel balón a poprvé upravoval skóre. Boskovice měli balón především na svých kopačkách a hráči Adamova na většině pozicích nestíhali tempo. Poločasový výsledek 1:0 byl pro hosty přijatelný. 

Rychlý nástup Boskovic

V druhém poločase začaly Boskovice hned ze začátku tlačit a odměnou byli 2 slepené góly. Niessner a Preč se prosadili ve 46. respektive 47. minutě a hosté už se jen bránili. Hosté se snažili míč dostat co nejdál od jejich brány. Moc dlouho obrana Adamova však nevydržela a po 20 minutách druhého poločasu se prosadil opět ve formě hrající Niessner. Oba celky také bojovaly s počasím, foukal silný vítr a teploty nedosahovaly vysokých čísel.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - L. Jurka [-] , M. Niessner [-] (73. S. Matviienko [-] ) , D. Sychra [-] , A. Preč [-] , P. Stria [-] , L. Marek [-] , R. Müller [-] , P. Pelíšek [-] (62. J. Kazda [-] ) , M. Stanček [-] , F. Sychra [-] (62. M. Najer [-] )

Adamov
F. Němec [-] - M. Kilián [-] , J. Skoumal [-] , K. Kašík [-] (65. O. Synek [-] ) , T. Krátký [-] , M. Kovář [-] , F. Těžký [-] , O. Jahoda [-] , F. Sedláček [-] , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-]

Počet diváků: 54. Rozhodčí: SEHNAL Martin - MALITS Michal, DRAČKA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Adamov přijíždí s venkovní bilancí 007 a očekávám jasnou výhru Boskovic