Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína složila rezervu Dačice čtyřmi góly a přiblížila se jim v tabulce


Branky


18

Fotbalisté Staré Hlíny v utkání 15. kola Okresního přeboru potvrdili velmi dobrou formu a na dačickém trávníku si poradili s místní rezervou. Hosté vstoupili do zápasu skvěle a během osmi minut si vytvořili dvoubrankový náskok. Domácí z něj před přestávkou sice dokázali ukrojit, ale góly Chmátala a Hrbka ve druhé půli znamenaly vítězství 2:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Karel Hrubý (trenér): K utkání jsme přicestovali nekompletní, chyběl nám hlavně útočník Benda, takže muselo dojít k úpravám v rozestavení. To se povedlo, do utkání jsme vstoupili výborně a do desáté minuty vedli o dvě branky. Zápas se dále vyvíjel vyrovnaně, ovšem před přestávkou jsme lacině inkasovali a umožnili tak soupeři se vrátit výsledkově zpět. V poločase jsme opět byli nuceni sáhnout do sestavy a rozestavení, přičemž i zde musím hráče pochválit, zareagovali herně velmi dobře. Chybou soupeře jsme opět odskočili o dvě branky a snažili se utkání držet pod kontrolou. Nicméně došlo po hezké akci domácích ke snížení, ovšem na nás to vliv nemělo, jelikož jsme do pěti minut po rohovém kopu stanovili konečný výsledek 2:4. Hráče musím pochválit za přístup k zápasu, kde se projevila poctivost v přípravě a tréninkovém nasazení.



Sestavy


FK Dačice B
R. Máša [-] - O. Krejča [-] , Š. Hric [-] , J. Beneš [-] , M. Moučka [-] , R. Máša [-] , J. Hric [-] , D. Šmíd [-] , M. Březina [-] , A. Točík [-] , P. Stejskal [-]

FK Stará Hlína
A. Voborský [-] - P. Šauer [-] , M. Šauer [-] , J. Meškan [-] , R. Jičínský [-] - M. Vonka [-] , J. Hrbek [-] , V. Hadač [-] - T. Balek [-] , M. Hladílek [-] - R. Chmátal [-]

ŽK: 30. A. Dvořák , 80. J. Hric , 86. A. Točík - 32. M. Hladílek , 90. R. Chmátal .
Hráči zápasu: T. Balek , J. Meškan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - MAŇHAL ING. Jan, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Karolína Vránová
Tip experta: remíza

Dačice budou, předpokládám posílené o pendly z A týmu a tak jsou favority. Nicméně Stará Hlína přijede s novým trenérem Karlem Hrubým a ten určitě vymyslí nějakou taktiku, která nebude domácím úplně vonět. Prostě my bychom si přáli remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích