3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma porazil Sedlec


Branky


22

K velmi důležitému utkání na půdu Frymburku vyrážel Sedlec v pokračování mistrovské soutěže. Sedlec nutně potřebuje každý bod a tak by se venkovní výhra náramně hodila. Bohužel měl tentokrát Sedlec problémy se sestavou, chyběli někteří hráči a další nastoupili s lehčími bolístkami. Na lavičce náhradníků byli připraveni dva fotbalisté, kteří již měli v nohách ranní zápas za B tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu začali domácí zahráváním několika rohových kopů, ale hostující obrana byla pozorná. Sedlec se osmělil a dostával se do útoku, kde jeho snahu nejčastěji zastavil faul domácího hráče, ale výraznější šance se nekonala. Frymburk se dostal k několika nepřesným střelám. Dobrou hlavičkou se po rohovém kopu prezentoval sedlecký Rybáček, ale brankář Vítek předvedl pěkný zákrok a hlavičku chytil. V prvním poločase tak diváci na branku čekali marně.

V 53. minutě se již skóre změnilo, domácí hráči si přihráli uvnitř pokutového území, čemuž hostující stopeři nedokázali zabránit a Matěj Malina střelou pod břevno poslal domácí do vedení – 1:0. Hned o dvě minuty na to domácí střelec Stanislav Budík využil zaváhání sedlecké obrany, obešel brankáře Kabelku a zvýšil skóre na – 2:0. Sedlec se po těchto dvou brankách do hry příliš nedostával. V 63. minutě přišel rohový kop domácích a pěkně zahraný signál, na jehož konci byl Jan Šisler, který prostřelil vše před sebou a definitivně rozhodl zápas pro Frymburk – 3:0. V 75. minutě přišel ještě jeden moment zápasu a to červená karta po druhé žluté pro sedleckého Michala Rybáčka, Sedlec tak dohrával o deseti. Skóre utkání se již nezměnilo.

Zdroj: sksedlec.cz



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - P. Tichovský [-] , D. Antl [-] , J. Šisler [-] , O. Malák [-] , F. Fatura [-] (83. L. Brůha [-] ) - M. Račák [-] , F. Malina [-] , M. Malina [-] (72. M. Králik [-] ) , V. Tomka [-] - S. Budík [-] (90. A. Točík [-] ) -

SK Sedlec
T. Kabelka [-] - L. Koňarík [-] (75. O. Voráček [-] ) , V. Šindelář [-] , R. Hudec [-] , M. Peterka [-] , I. Cibuzar [-] , M. Rybáček [-] , V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , M. Samohejl [-] , M. Pešek [-] (71. J. Hammer [-] )

ŽK: 64. S. Budík - 29. R. Hudec , 43. M. Samohejl , 48. V. Šindelář , 66. M. Rybáček . ČK: 75. M. Rybáček .
Hráči zápasu: J. Šisler , M. Vítek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - HAKR Vítek, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Ve Frymburku se hraje těžko, ale musíme vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

9. 5. 2023 13:33
výhra domácích

Tip: výhra domácích