0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé prohrálo s Roudným


Branky


20

Béčko Roudného uspělo v derby s Mladým a za necelých deset minut od zahájení hry nakročilo k zaslouženému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým vstoupil do zápasu výborně a odražený míč napálil do sítě Filip Pazourek. Po osmi minutách bylo ještě v táboře hostí veseleji. David Horejš popotáhl míč na kraji hřiště a předložil ho do vyložené pozice Patriku Červenému, který nezaváhal. Domácí tým se dostal ke slovu na konci poločasu, ale hosty podržel dvakrát brankář Jiří Lerch.

Druhý poločas začal opět výborně pro hosty. Po přesném centru se trefil Dominik Hrouda. Hostujicí rezerva už nedopustila žádné drama a zápas si pohlídala. 



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): "Po domácím propadáku se Sedlecem jsme měli co napravovat. Do utkání se nám ovšem povedlo vstoupit výborně a v 8min. jsme vedli 2:0. Nejprve se hned ve 2min po rohu a odraženém balonu trefil z vápna pěknou střelou Pazourek. Potom se po průniku Horejše a přihrávce pěknou střelou prosadil Červený. Od začátku zápasu jsme hráli přesně to, co po klukách chceme, balon jsme soupeři skoro nepůjčili. Ke konci prvního poločasu se domácí přeci jenom dostali trochu více do hry a při dvou nepřijemných situacích nás podržel Lerch. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět dobře a v 51min se hlavou po pěkném centru Voláka prosadil Hrouda. Do konce utkání jsme si již zkušeně výsledek uhlídali. Tentokrát musím kluky pochválit, a poděkovat i klukům z dorostu za pomoc."



Sestavy


SK Mladé
M. Pokorný [-] - A. Kolář [-] - M. Drábek [-] (68. J. Bejdák [-] ) , V. König ml. [-] , V. Šafrata [-] (10. J. Kotzina [-] ) , T. Kočvara [-] - V. Moudrý [-] - M. Zemek [-] , A. Kolář [-] , L. Szojka [-] (46. R. Kneys [-] ) , T. Brozman [-]

TJ Malše Roudné B
J. Lerch [-] - D. Horejš [-] , D. Hrouda [-] , P. Červený [-] , J. Král [-] , P. Jusufi [-] (61. N. Fesenko [-] ) , R. Jinšík [-] , J. Tomášek [-] , F. Pazourek [-] (69. T. Boček [-] ) , P. Volák [-] , A. Stankay [-] (46. M. Michálek [-] )

ŽK: 55. V. Moudrý , 64. M. Zemek - 78. D. Horejš .
Hráči zápasu: D. Hrouda , J. Lerch .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - STUDENÝ Josef, PODGORSKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Radek Řežáb
Tip experta: výhra domácích

Na domácí půdě si Mladé pohlídá výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Mladý dobře brání a myslím si že tady to bude nerozhodně