0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice veze všechny body


Branky


23

V prvním domácím zápase jarní části soutěže přivítal Sedlec fotbalisty z Olešnice. I přes nepříliš příznivé počasí se podařilo dát hrací plochu do odpovídajícího stavu. Sedlečtí měli jasný cíl, získat tři body a v tabulce se začít dotahovat na soupeře před sebou.  Trenér Šindelář měl tentokrát na výběr z šestnácti hráčů. Do základní sestavy se vrátil uzdravený kapitán Zíka a také stoper Koch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty patřily hostům, kteří zamkli domácí na své polovině, ovšem když se poté dostali Sedlečtí na míč, hned z toho byl rychlý brejk, centr Peterky, na který jen těsně nedosáhl Samohejl. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou, hosté se prezentovali několika tvrdými střelami, které buď končily mimo branku, nebo je brankář Kabelka zneškodnil. Sedlečtí měli náznaky šancí Peterkou a Koňaríkem, gól z hlavy stopera Kocha vzal tečí brankář hostů Krauskopf. V prvním poločase tak branka nepadla.  

Druhý poločas měli lehce více ze hry domácí, ale čekalo se na gól. Nejprve měli velkou příležitost hosté, ale Tomáš Kabelka v brance tvrdou střelu reflexivně vyrazil. Situaci volající po gólu měl na druhé straně Koňarík, ale jeho obstřel, zastavil na brankové čáře hostující obránce, dorážka Milana Peška se z bezprostřední blízkosti brankáře odrazila na roh. V minutě 80. se již skóre měnilo, dlouhý míč letěl na olešnického Lukáše Lenka, ten se ze sporné ofsajdové situace ocitl sám před brankářem a nemýlil se – 0:1. Hned o dvě minuty na to se hosté radovali podruhé, Radim Horelica se z úhlu dokázal trefit do branky a rozhodl tak zápas definitivně – 0:2. Olešničtí si tak ze Sedlce odvážejí tři body.

Zdroj: sksedlec.cz




Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zcela vyrovnaný zápas, kde mohlo padnout daleko více branek na obou stranách. Bohužel my jsme v útoku absolutně neškodní. I když si šance vytvoříme, tak s nimi naložíme trestuhodně. S tímto musíme již něco udělat, protože bez branek se samo sebou nevyhrává. Zápas byl o první brance a ta se podařila vstřelit hostům, když pak hned nato dali i druhý gól, bylo hotovo. Máme před sebou druhý domácí zápas a již není opravdu kam uhnout.




Sestavy


SK Sedlec
T. Kabelka [-] - J. Zíka [-] , V. Reitinger [-] , M. Pešek [-] (46. V. Jíška [-] ) , J. Koch [-] , M. Samohejl [-] (66. V. Kozel [-] ) , M. Peterka [-] , L. Koňarík [-] , R. Hudec [-] (77. I. Cibuzar [-] ) , M. Pešek [-] (82. V. Šindelář [-] ) , M. Rybáček [-] (82. O. Voráček [-] )

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - L. Lenk [-] , A. Ragaň [-] , R. Horelica [-] , M. Koktavý [-] (82. F. Bína [-] ) , R. Vrkoslav [-] , R. Chrástka [-] , O. Husa [-] , M. Buřič [-] (50. M. Lust [-] ) , M. Lechner [-] , B. Bahenský [-]

Hráči zápasu: J. Koch - R. Horelica .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - RYNEŠ Vladimír, AĽUŠÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Olešnici jsme okusili v minulém kole a přestože zápas příliš fotbalové krásy nepobral, spíše tedy žádnou, tak nehrála vůbec špatně. Vytvořila si několik gólovek a jen díky vlastní nemohoucnosti a kvůli našemu Cábičovi nevyhrála. Do Sedlece ovšem jede v pozici favorita a tu by měla potvrdit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: remíza