5:1
(2:0)
48. J. Štrbačka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro domácí


Branky


11. J. Král , 28. F. Stieranka , 82. D. Šrámek , 84. M. Benda , 89. T. Boček - 48. J. Štrbačka (p.)
23

V duelu rezerv byli v tabulce lépe postavení Kapličtí, pro domácí naopak hrálo domácí prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšané měli dobrý nástup do zápasu a po jedenácti minutách se jim podařilo dostat do vedení, když se parádně trefil Jaroslav Král – 1:0. Rychle vstřelený gól určil ráz celému prvnímu poločasu. Domácí fotbalisté byli lepším týmem, diktovali tempo hry a ve 28 minutě střetnutí se jim podařilo přidat i druhý gól, když na konci pohledné akce byl Filip Stieranka – 2:0. Domácí měli i další příležitosti, ale hosty podržel gólman Fabián Bílý, který udržel poločasové manko na přijatelné číslici dvě. Po patnácti minutové přestávce se obraz hry diametrálně změnil. Je možné, že tomu napomohlo i dvojnásobné střídání v hostujících barvách. Už po třech minutách byl ve vápně zastaven nedovoleně Štrbačka a Kapličtí dostali výhodu pokutového kopu. Na bílý bod si míč postavil sám faulovaný Jan Štrbačka a nezaváhal – 2:1. Vstřelený gól Spartakovce ještě více nabudil a prakticky dvě třetiny druhého poločasu se hrálo pod jejich taktovkou. Kapličtí si vypracovali dostatek příležitostí nejen vyrovnat, ale skóre otočit ve svůj prospěch. Bohužel v koncovce se jim nedařilo a Malšané díky tomu zuby nehty hájili jednogólový náskok. V gólové pozici se neprosadil Jan Fejtek, své možnosti měl i nejlepší střelec týmu Filip Bárta, ale ani jemu se v tomto zápase v koncovce nedařilo. V závěrečné desetiminutovce Malšané uštědřili Spartakovcům lekci z produktivity, když třemi góly vyšroubovali skóre až na 5:1. Nejprve se povedenou střelou prosadil Dominik Šrámek a výhru následně svými zásahy jistili střídající Martin Benda a Tomáš Boček. První poločas ovládli Malšané a po zásluze vedli. Po změně stran měli Kapličtí dostatek příležitostí zápas otočit, bohužel, nedařilo se jim v koncovce a domácí následně svou výhru ztvrdili. Čtyřbranková prohra je pro hosty až příliš krutá. Žehrat však mohou jen sami na sebe, na nezvládnutý první poločas a na zahozené šance v dějství druhém.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Doma jsme chtěli odčinit porážku ze Zlaté Koruny, což se nám do puntíku povedlo. Výsledek je pro nás hodně lichotivý, ale přesto se nerodil vůbec snadno a pro Kaplici je asi až příliš krutý. V prvním poločase jsme však kaplickým nic nedovolili a hráli jsme přesně tak, jak jsme si řekli a jak bysme si představovali. Dařilo se nám kombinovat, drželi jsme balon, napadali soupeře a dostávali se do spousty šancí. V 11. minutě dal první branku zápasu nádhernou střelou o břevno Král. Další se nám podařilo vstřelit po rohu hlavou. Po hezkém náběhu se prosadil Stieranka ve 28. minutě. Do poločasu jsme měli ještě spousty šancí, ale další gól jsme již nepřidali. V poločase jsme kluky nabádali k tomu, aby hráli pořád stejně, že máme zápas ve svých rukou a dobře rozehraný. Bohužel začátek druhého poločasu se nám vůbec nepovedl a ve 48. minutě jsme dostali branku z penalty po zbytečném faulu. A opět se potvrdilo, jak jsme mladý a nezkušený tým. Tato branka úplně rozhodila celý tým, přestali jsme hrát a posadili Kaplici na koně. Dělali jsme chyby a z nich pramenily šance hostů, žádnou se jim naštěstí nepodařilo proměnit, když několik dobrých zákroků předvedl Graman. Utkání jsme nakonec úplně rozhodli v posledních deseti minutách, kdy jsme v rychlém sledu vstřelili 3 branky. Postupně se trefili Šrámek, Benda a Boček. Tento zápas klukům určitě opět ukázal, že u nás to není ani tak o soupeři, ale o našich hlavách. Když budeme takto pokračovat, nemáme se čeho bát a fotbal nás bude bavit.“




Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - F. Stieranka [-] (84. D. Horejš [-] ) , M. Bartoš [-] , D. Hrouda [-] , L. Skála [-] , J. Král [-] , P. Jusufi [-] (63. M. Benda [-] ) , R. Jinšík [-] , F. Pazourek [-] (46. J. Tomášek [-] ) , P. Volák [-] (84. T. Boček [-] ) , D. Šrámek [-] (84. A. Stankay [-] )

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - F. Bárta [-] , D. Svoboda [-] , J. Janda [-] (46. M. Lhotský [-] ) , J. Posel [-] (46. J. Podr [-] ) , I. Presniakov [-] (66. A. Meita [-] ) , T. Vávra [-] , J. Fejtek [-] (81. F. Schneider [-] ) , M. Slanina [-] , J. Doubrava [-] (83. J. Paťha [-] ) , J. Štrbačka [-]

ŽK: 16. M. Slanina , 25. D. Svoboda , 65. I. Presniakov , 86. A. Meita .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - HANZLÍKOVÁ Aneta, FRČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba soupeři si z prvního jarního kola do dalšího víkendu přenášejí opačné výsledky. Zatímco Kapličtí vysoko porazili poslední Velešín, Roudné odehrálo velmi dobrý zápas ve Zlaté Koruně, byť odtud odjelo s prázdnou. Kdoví, jak by to dopadlo, kdyby domácí nedokázali ještě v poločase vyrovnat. Myslím si, že Malšané na dobrý výkon navážou s tím rozdílem, že tentokrát vyhrají. Kaplice ale neprodá svou kůži lacino.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů