Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebnice si odvezla z Bernartic bod


Branky


19

První poločas patřil Jistebnici, když Fara otevřel skóre na 0:1. Ve druhé půli však hosté polevili v soustředění a domácí nejen že vyrovnali, ale dostali se do vedení, když se dvakrát prosadil Šťástka a Fučík proměnil penaltu (3:1). I přesto se hostující tým nevzdal a ke konci utkání vyrovnal skóre na konečných 3:3, kdy nejdřív vstřelil gól Turnovec a tři minuty poté Stoszek. V dalším kole zamíří Bernartice do budějovického Čtyráku a Jistebnice se utká s momentálně pátými Dačicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



1.FC Jistebnice
Radim Hešík (trenér): Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého na hřišti souseda z tabulky. Celé utkání tomu odpovídalo. První poločas jsme hráli velmi dobře i v defenzivní činnosti, kdy jsme v podstatě neudělali zásadní chybu a maximálně se koncentrovali na rychlé brejky soupeře. Ve druhé části jsme naprosto zbytečně ze soustředění polevili a během dvou minut domácí utkání otočili. Já však musím celý tým extrémně pochválit. Za první část za disciplínu a chuť hrát fotbal. Za druhou část, že jsme potvrdili silnou mentální stránku, skóre dohnali a v poslední akci utkání jsme mohli z trestného kopu i zvítězit. Z výkonu týmu mám velmi dobrý pocit.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Suchan [-] (90. J. Peterka [-] ) , D. Novák [-] , A. Staněk [-] (74. P. Brož [-] ) , J. Novák [-] , V. Šťástka [-] (83. J. Růžek [-] ) , T. Pěchota [-] , Š. Král [-] , V. Ťupa [-] , A. Rakovan [-] , V. Charypar [-]

1.FC Jistebnice
F. Plachý [-] - J. Stoszek [-] , A. Buchtele [-] , P. Turnovec [-] , T. Ruber [-] , P. Horčička [-] , Z. Šváb [-] , V. Vacek [-] (71. M. Muž [-] ) , M. Mrzena [-] (51. A. Sváček [-] ) , V. Podzimek [-] , M. Fara [-]

ŽK: 40. V. Šťástka , 40. P. Schorník , 67. A. Staněk .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BOČEK Petr - VICAN Miroslav, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase věřím více hostům, ale bude to hodně vyrovnané utkání. Tipuji, že Jistebnice vyhraje o gól.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza