Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov zahájil jarní část vítězně


Branky


16

V prvním poločase se Čtyrák ujal vedení po úspěšné střele Dubského, avšak domácí Pechoč nejen že srovnal skóre, ale krátce na to vstřelil další gól, kterým dostal své mužstvo do vedení. Na začátku druhého poločasu se opět prosadili domácí, kdy Leština zvýšil skóre na 3:1. Před koncem utkání přidal další branku Červenka a v nastavení zakončil krásnou střelou z 25 metrů Koláček na konečných 5:1. V dalším kole budou Čtyři Dvory hostit Chýnov a Lišov se utká se zatím posledními Nemanicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Do zápasu jsme nevstoupili moc dobře, nechávali jsme hostům hodně prostoru, který toho využil ke vstřelení vedoucí branky. Do konce poločasu jsme se ale zlepšili a po dvou dorážkách Libora Pechoče jsme vývoj zápasu otočili. Druhý poločas jsme už kontrolovali a přidali další branky, zejména poslední gól Míry Koláčka byla výstavní bomba z 25 metrů, která vyhnala všechny pavouky ze šibenice. Získali jsme důležité 3 body, takže spokojenost.




Sestavy


SK Lišov
J. Dejčmar [-] - V. Leština [-] , M. Koláček [-] , M. Faktor [-] (73. J. Fiktus [-] ) , L. Pechoč [-] (86. . Průša [-] ) , D. Bouchal [-] , P. Martinec [-] (27. K. Račák [-] ) , J. Kovačič [-] , A. Červenka [-] , J. Mandík [-] (60. J. Kándl [-] ) , P. Shýbal [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
D. Pecha [-] - P. Janeček [-] (79. D. Sobolík [-] ) , V. Houška [-] (79. L. Zvánovec [-] ) , T. Dubský [-] (82. F. Sháněl [-] ) , D. Trča [-] , D. Vančura [-] (49. D. Čermák [-] ) , K. Jindrle ml. [-] , M. Matušek [-] , O. Cahyna [-] , T. Pecha [-] (82. D. Jelínek [-] ) , M. Pavlík [-]

ŽK: 67. P. Kandl , 69. J. Kovačič , 70. V. Leština .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - OVČÁČEK Josef, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Pavel Kulveit
Tip experta: výhra domácích

I v tomto zápase zůstanou body doma a Lišov zvítězí. (3:1)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích