5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec smetl Sviny a je blízko titulu


Branky


23. M. Toman (p.) , 52. F. Votava , 66. M. Janák , 79. M. Völfel , 80. F. Waník - 89. L. Gažák
17

Díky zaváhání Olešníku mohl Vajgar v neděli opět odskočit svému soupeři o první místo. Jako soupeř přijeli do Hradce Trhové Sviny, které domácí na podzim 5-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Titul se blíží

Hradec byl od začátku lepším týmem, byť hosté ze Svinů drželi v prvním poločase krok. Jediná branka padla navíc z penalty, kterou proměnil domácí snajpr Toman.

Druhý poločas přinesl úplně jiný šálek kávy a skoro dvě stovky fanoušků si užívalo zápas. V 52. minutě nejprve zvýšil na 2-0 kapitán Vajgaru Votava, na toho navázal po hodině hry Janák a bylo de facto hotovo. Spartak se nezmohl na odpor a důkazem jsou ještě další dvě branky, které nejprve vstřelil střídající Völfel a pomyslného bůra vystřelil Waník. Hosté se ale nakonec přece jen dočkali, když o čisté konto připravil Cettla Lukáš Gažák. Hradec tak zvítězil 5-1 a příští kolo už může slavit postup z krajského přeboru.

 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Muži si tentokrát hladce poradili se soupeřem z Trhových Svinů a díky zaváhání druhého Olešníku je tak dělí jedno vítězství od vysněného titulu a postupu do divize! Pevně věříme, že tato pojistka přijde již příští víkend v dalším domácím zápase a vy budete u toho. První poločas nabídl vyrovnanou partii, kterou na naší stranu po penaltě strhl Toman a úvodní dějství tak skončilo 1:0. V druhém poločase po pěkných akcích postupně přidali góly Votava, Janák, Völflel a Waník. Hosté dokázali skóre kosmeticky upravit až v závěru na konečných 5:1 Gažákem.




Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - J. Jaroš [-] (75. M. Völfel [-] ) , P. Hauser [-] , M. Toman [-] (75. K. Strejček [-] ) , J. Madar [-] (53. O. Blažek [-] ) , F. Waník [-] (86. M. Petr [-] ) , J. Škarda [-] , M. Janák [-] , F. Votava [-] (86. P. Fical [-] ) , J. Rejthar [-] , P. Koktavý [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Šafránek [-] , L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Popovič [-] , J. Šemro [-] , M. Fatura [-] (61. J. Borek [-] ) , L. Rolínek [-] (68. M. Valut [-] ) , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 43. O. Hruška .
Hráči zápasu: F. Votava .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Němec Václav - KAŠTÁNEK Libor, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jindřichův Hradec potvrdí roli favorita a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

U Vajgaru si domácí opět pojistí první místo a dál jsou favorit č.1 na postup do divize.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích