Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky v druhém poločase otočily zápas


Branky


0

Souboj dvou celků ze spodních pater tabulky byl k vidění v sobotu odpoledne v Horkách. Hosté z Jabkenic přijeli povzbuzeni výrhou z minulého kola se Skalskem a stejně tak se jim povedl i první poločas s Horkami, po kterém vedli 1:0. Své vedení ovšem neudrželi a Horky dvěma góly v druhé půli otočili zápas a připsali si tak svojí první výhru v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalovou šeď rozjasnili hosté

To, že se střetli dva celky, kterým se úvod do soutěže nepovedl, na úrovni hry bylo znát. Zápas neměl moc velkou úroveň, k vidění bylo hodně nepřesností a nevynucených ztrát. Světlou vyjímkou byla 21. minuta, kdy šli hosté do vedení. Po špatném vyběhnutí domácí gólmana Šebesty se k míči dostal Smutný a připravil míč před prázdnou branku Šťastnému, který neměl problém uklidit ho do odkryté branky. O první branku se tedy postaralo duo Smutný - Šťastný. Hosté se z branky nemuseli radovat dlouho, ale velkou šanci útočníka Horek parádním zákrokem zneškodnil Havlát v brance Jabkenic. Světlé momenty vystřídalo opět plno nepřesností a šlo spíš o boj, než o fotbal. Těsně před poločasem mohl přidat druhou branku Jabkenic Smutný, ale jeho střela volejem zpoza vápna skončila pouze na pravé tyči domácí branky. Jabkenice tedy první půli vyhrály 1:0.

Domácím se podařilo otočit výsledek

Do druhé půle vstoupili lépe domácí hráči, na kterých byla vidět snaha otočit nepříznivé skóre. Vyrovnávací branku se jim povedlo vstřelit již v 48. minutě, když na polovině hřiště ztratil míč jabkenický záložník Kos, k míčí se dostal Solčianský a přízemní tečovanou ranou vyrovnal na 1:1. Domácí vyrovnávací branka povzbudila a od té doby už na hřišti existoval pouze jeden celek. Nerozhodný výsledek pro Jabkenice držel brankář Havlát, který vychytal domácímu kapitánovi Váňovi tři dobré šance. V 69. minutě už byl ovšem i on krátký na střelu Veverky a Horky se tak dvacet minut před koncem dostaly do vedení. Jabkenice se snažily o vyrovnání, ale nedařilo se jim držet míč na svých kopačkách a dostávat se do šancí. Naopak Horky vyrázely do rychlých kontrů a po jednom z nich byl faulován domácí hráč Kubínem. Verdikt byl jasný, pokutový kop. Ten ovšem neproměnil domácí Váňa, když jeho střelu k pravé tyči chytil Havlát a potvrdil tak svůj dobrý výkon v utkání. Za neproměněnou penaltu ještě mohli domácí pykat. V nastaveném čase zahrávali hosté strandartní situaci,  odražený míč se dostal ke kopačkám Kose, ale ten z metru přestřelil domácí svatyni. Nic víc už se nestalo a tak Horky vybojovaly vítězství 2:1



Ohlasy k zápasu



Sokol Jabkenice
Filip Dědina - trenér: "Naše hra postrádala přesnost a delší držení balonu. Za druhý poločas jsme si ani vyhrát nezasloužili a tímto gratuluji Horkám k vítězství."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - T. Sekera [-] , P. Kadeřábek [-] (70. P. Babic [-] ) , P. Cimrman [-] - P. Veverka [-] , J. Macoun [-] , J. Čejka [-] , M. Jadrný [-] (58. J. Jandl [-] ) - J. Váňa [-] , M. Solčiansky [-] (60. L. Bahník [-] ) , P. Mihál [-] (73. M. Váňa [-] ) -

Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] , O. Smutný [-] , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] , J. Šedina [-] , L. Láska [-] , M. Kubín [-] , O. Šťastný [-] (73. L. Drahorád [-] ) , R. Blažek [-] (63. F. Dědina [-] )

ŽK: 87. K. Kos , 88. M. Kubín .
Hráči zápasu: P. Veverka .
Místo: FC Horky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Petr - CIMRMAN Petr (N), LÁSKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.