1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meznu náročný týden vyšel a bodovalo i v Jankově


Branky


3

Na hřiště třetího Jankova přijelo Mezno, které bylo po čtvrteční výhře nad Dolními Kralovicemi dobře naladěné. Jankov naopak z předcházejících čtyř jarních zápasů dvakrát prohrál a na dobrou podzimní formu nenavázal. I proto si jankovští chtěli před vlastními fanoušky zlepšit náladu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle

V úvodu utkání drželi míč na svých kopačkách více domácí, kteří se postupnými útoky snažili překonat obranu Mezna. Hosté se nejprve pokoušeli s tempem vyrovnat a hrozili spíše z rychlého přechodu do útoku. Po jednom z nich však přišla ztráta míče na půli hřiště a domácí se po několika rychlých přihrávkách dostali až k zakončení, po jehož odrazu se míč dostal až k Němečkovi, který se štěstím otevřel skóre zápasu. Hra pokračovala více méně ve stejném stylu, ale mezenští se začali více dostávat do hry. Po přímém kopu trefil Jiří Ploc z uctivé vzdálenosti břevno. Ve 29. minutě už přišlo na řadu vyrovnání, když se po rohovém kopu od Michaela Švába dostal k hlavičce Michal Eliáš. Tímto stavem i celý první poločas skončil.

Plocův gól rozhodl o bodech pro hosty

Vyrovnaná druhá půle přinesla několik náznaků šancí na obou stranách, ale nějaké velké brankové příležitosti to nebyly. Utkání, které bylo plné soubojů a náběhů postupně plynulo až do 77. minuty, kdy domácí obrana propadla a hosté šli dva na jednoho. Mazour přenesl hru na druhou stranu k Jakubovi Plocovi, který tváří v tvář prostřelil mezi nohama domácího brankáře. Hosté vědomi si svého vedení se pak trochu zatáhli a bránili výsledek. Domácí si však nějaký větší tlak nevytvořili. V posledních minutách se opět po rychlé akci dostali hosté ve více lidech až do vápna domácích, kde zakončil střelou pod břevno Michael Šváb a utkání tak již zcela jistě překlopil na stranu hostí. Ti tak získali za jeden týden celkem 9 bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu



Mezno
Michael Šváb, hráč Mezna: "Pěkné utkání před 150 diváky, z nichž hodně přijelo podpořit Mezno. Rozhodčí předvedli dobrý výkon."



Sestavy


Jankov
D. Malík [-] - J. Němeček [-] , J. Boťa [-] , J. Zajíc [-] , T. Bartůněk [-] (75. V. Brabenec [-] ) , F. Šejna [-] , M. Svoboda [-] (82. J. Šperlík [-] ) , P. Skála [-] , T. Balík [-] , D. Matoušek [-] , T. Boťa [-]

Mezno
K. Čeněk [-] - M. Šváb [-] , T. Mazour [-] (78. D. Sobíšek [-] ) , J. Volalík [-] , F. Helma [-] (82. F. Šváb [-] ) , J. Ploc [-] , O. Mikolášik [-] , D. Růžička [-] , J. Ploc [-] , M. Eliáš [-] , L. Eliáš [-] (70. M. Kosík [-] )

ŽK: 22. J. Němeček , 50. M. Svoboda , 71. T. Boťa , 84. V. Brabenec , 86. J. Boťa - 85. D. Sobíšek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠTIKA Ondřej - SMRČKA Daniel, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jaroslav Tauer
Tip experta: výhra domácích