Chocerady doma zdolaly Pravonín


Branky


4

Před zápasem vše nasvědčovalo vyrovnanému duelu. Pro oba celky v těsném středu tabulky znamená hodně každý bod. Chocerady ale ještě na jaře doma neprohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vedení si hosté vypracovali už v prvním poločase

Do utkání lépe vstoupili domácí. Od začátku hráli s větším nasazením a Pravonín do šancí nepouštěli. Hosté drželi krok a dlouho dobře organizovanou obranou nedovolili soupeři výrazněji ohrozit jejich branku. Až v závěru poločasu přišla pro hosty devastující šestiminutová gólová smršť, která rozhodla o výsledku. Nejprve se po individuální akci ve 38. minutě prosadil střelou zpoza vápna Šmíd a dostal Chocerady do vedení. Hned 3 minuty poté zaspala celá obrana hostů. Za ní si na dlouhý míč naběhl z pravé strany Čejka a do odkryté brány obloučkem zvýšil na 2:0. Domácí ještě zvýšili agresivitu v napadání a vystupňovali tlak na bránu soupeře. Ve 45. minutě zahrávali rohový kop, při němž nevybíravě atakovali brankáře Veselého, který zůstal ležet na zemi a pro Kabeláče už nebyl pak problém dostat míč do sítě.

Pojišťovací branka byla poslední změnou skóre

Ve druhém poločase se hostující tým herně zvedl, vyrovnal hru a jeho hráči byli častěji na míči. Tím, ale jejich snaha končila. Střeleckou produktivitu zapomněli v sobotu přibalit. I když snahu jim nelze upřít, bránu choceradských ohrozili minimálně. Domácí nemuseli nikam spěchat, kontrolovali si pohodlné vedení z prvního poločasu a využívali otevřenější obrany hostů k rychlým protiútokům. V 85. minutě si po jednom z nich naběhl do vápna na zpětnou přihrávku Šimon Mařinec a bez přípravy přízemní střelou potvrdil vysoké vítězství domácích.

 



Ohlasy k zápasu


Chocerady
Lukáš Kocábek: Hrálo se ve vysokém tempu. Utkání rozhodly 3 rychlé góly. Ve druhé půli už jsme hru pouze kontrolovali.

Pravonín
Vratislav Ondrák, vedoucí mužstva hostů: Chocerady do zápasu vstoupily lépe. Zápas rozhodla produktivita.



Sestavy


Chocerady
D. Tomas [-] - J. Říčař [-] (5. V. Kuželka [-] ) , P. Bürgel [-] , J. Šmíd [-] - D. Kabeláč [-] , P. Mařinec [-] , R. Filip [-] , V. Filip [-] - Š. Mařinec [-] (85. A. Vojslavský [-] ) , J. Čejka [-] (79. L. Javůrek [-] ) , T. Kadlec [-] (68. D. Císař [-] ) -

Pravonín
L. Veselý [-] - L. Vlasák [-] , V. Hrubeš [-] (46. M. Janáček [-] ) , Š. Filip [-] (46. J. Klaška [-] ) , M. Sibal [-] , J. Jantač [-] , M. Štěpánek [-] , D. Červeňák [-] , V. Brzek [-] (72. E. Březina [-] ) , V. Zavadil [-] , J. Lejčko [-]

ŽK: 37. J. Šmíd - 53. J. Lejčko .
Hráči zápasu: J. Čejka , J. Šmíd .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ČENĚK Karel - VÖLFEL Jakub, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Slabihoudek

Expert: Jaroslav Tauer
Tip experta: výhra domácích