2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kralovice si poprvé v sezóně připsaly výhru, Neveklov na hřišti soupeře své šance nevyužil


Branky


4

K zápasu týmů spíše spodních příček tabulky zajížděl Neveklov do Dolních Kralovic. Domácí před utkáním posbíraly pouhé 2 body, a tak chtěl Neveklov ukončit nepříznivou výsledkovou sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby hostů darovaly domácím cenné vedení

Na hřišti Dolních Kralovic se hrálo od 1. minuty zostra. Ze hry měli více neveklovští, ale dobrá obrana domácích jim dělala potíže. Domácí, kteří na svém hřišti hrozí i dlouhými auty, se ujali vedení ve 22. minutě. Po zaváhání neveklovské obrany se dokázal prosadit Jiří Maršoun. Hosté dále pokračovali v kombinační hře, který ale povětšinou končila na vápně soupeře. Domácí s vidinou první soutěžní výhry hráli s ještě větším nasazením. V závěru prvního poločasu se po další chybě hostů trefil ještě Patrik Hanousek a zvýšil vedení domácích.

Spolehlivá obrana dovedla Dolní Kralovice k prvnímu vítězství v ročníku

Druhá půle byla z obou stran méně přesná. Možná nervozita a únava si vybraly svou daň. Neveklov pokračoval v kombinační hře, ale šance stále končily na zadní řadě domácích. Když už se hosté do šancí dostali, nedokázali je proměnit. Brankář domácích Miroslav Mareš v bráně čaroval. Zbytek neveklovských střel branku ohrozit nemohl. V 80. minutě navíc dostal druhou žlutou kartu Daniel Sedlák, poté co byl v souboji pozdě, a hosté museli dohrávat v deseti. Přes urputnou defenzivu Dolních Kralovic se však nedostal žádný z pokusů. Domácí tak udrželi čisté konto a poprvé se radují ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu



Neveklov
Václav Šiška, brankář Neveklova: "Byli jsme lepším týmem, ale nedokázali jsme využít naš tlak a šance. Potopily nás chyby v obraně."



Sestavy


Dolní Kralovice
M. Mareš [-] - M. Dvořák [-] , J. Zíka [-] , L. Jelínek [-] , J. Maršoun [-] (90. L. Krill [-] ) , P. Hanousek [-] , O. Blažejovský [-] , M. Kotýnek [-] , J. Lebeda [-] , P. Bystričan [-] (54. M. Maršoun [-] ) , J. Kotrč [-]

Neveklov
V. Šiška [-] - A. Bartůšek [-] , P. Šmejkal [-] , J. Zimmel [-] (90. J. Gruber [-] ) , P. Balík [-] , P. Hašek [-] , J. Hlaváč [-] , L. Tůma [-] , P. Čichovský [-] , J. Hampešt [-] , D. Sedlák [-]

ŽK: 49. J. Zíka - 14. D. Sedlák , 60. P. Hašek , 60. P. Čichovský . ČK: 80. D. Sedlák .
Hráči zápasu: M. Mareš , M. Mareš .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŽYDYK Jura - SMÝKAL Miroslav (N), ŠNAJDR Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2023 22:08
Výhra hostů

Tip experta: výhra hostů