4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maršovice si poradily s Neveklovem


Branky


48. M. Hašek , 64. M. Hašek , 76. M. Hašek , 86. D. Jamrich - 79. P. Balík
2

Ani jeden z týmů minulý týden plně nebodoval. V Maršovicích se tak očekávala dobrá podívaná. V letošním ročníku, kdy je každý bod důležitý, se ze začátku hrálo opatrně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v první půli gól neviděli i přes řadu šancí

V první půli se hrál na těžkém terénu vyrovnaný zápas plný nepřesností. První chybu vzadu vyrobily Maršovice a po dlouhém pasu z pravé strany přehodil neveklovský útočník jak Pechače tak i maršovickou branku. Na druhé straně neproměnil po rychlém brejku a přihrávce Jana Jindry stoprocentní šanci Pavel Žížala. První půle tak skončila bezgólovou remízou a o všechno se tak hrálo až ve druhé části.

Lavina branek ve druhých 45 minutách

Po změně stran otevřel skóre důležitým gólem po chybě Neveklova a střele Jana Jindry následnou dorážkou Matěj Hašek - 1:0. Maršovičtí hráči se poté postupně zlepšili, čehož využil tentokrát při chuti střelecky disponovaný Matěj Hašek, který byl vždy ve správný čas na správném místě, a dalšími dvěma góly dostal Maršovice do potřebného klidu. Neveklov sice snížil deset minut před koncem po slabší chvilce domácí obrany na 3:1, ale poslední slovo měl střídající Dan Jamrich, který střelou z otočky pečetil na konečných 4:1. Navíc ještě v závěru neproměnil sólový nájezd na neveklovskeho gólmana Pavel Žížala. Druhá půle byla výhradně v režii domácích a ti tak zaslouženě zvítězili.

 

reportáž od: sokolmarsovice.cz



Ohlasy k zápasu



Neveklov
Václav Šiška: Pořád nás trápí absence. První gól soupeře padl po naší chybě a od té doby nás přehrával.



Sestavy


Maršovice
M. Pechač [-] - P. Žížala [-] , J. Břicháček [-] (89. S. Šetina [-] ) , R. Unger [-] (70. L. Křemen [-] ) , J. Jindra [-] (60. D. Jamrich [-] ) , P. Šach [-] , T. Bláža [-] , J. Řezníček [-] , P. Kopecký [-] , M. Hašek [-] (80. J. Dvořák [-] ) , T. Procházka [-]

Neveklov
V. Šiška [-] - R. Linhart [-] (49. J. Gruber [-] ) , P. Balík [-] , P. Hašek [-] , J. Hlaváč [-] , B. Vosička [-] , L. Tůma [-] , P. Čichovský [-] , J. Hampešt [-] , M. Mužík [-] , D. Sedlák [-]

ŽK: 88. P. Žížala - 40. P. Hašek , 49. D. Sedlák , 75. J. Hlaváč .
Hráči zápasu: M. Hašek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Rostislav Hašek
Tip experta: výhra domácích