2:1
(0:0)
77. R. Tauer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnec vyšel ze zápasu s divokým závěrem vítězně


Branky


2

Ani jeden z celků už si nemohl dovolit ztrácet body. Týnci, kterému navíc chybělo několik hráčů, herní styl Přestavlk dlouhodobě nesedí, a tak se očekával tuhý souboj. S jasnou taktikou se chtěli domácí na svého soupeře dotáhnout v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře zvolená taktika domácích soupeře rozhodila

Pro utkání zvolili týnečtí rozestavení 4-3-3 a od začátku napadali stoperskou dvojici hostů, která dlouhými přihrávkami tvoří hru Přestavlk. Od úvodních minut se tak Týnec snažil svého soupeře vyhodit z rytmu a vyvíjet na něj tlak. Plán domácích vycházel, Přestavlky se k větším šancím nedostávaly. Kromě jedné nebezpečné střely a rohového kopu, který následoval, si tak v první půli dokázala domácí obrana se vším poradit. Na opačné straně hřiště toho bylo k vidění více. Střely Tušky, Jordana ani Lauricha se však neujaly. Po dobré kombinační hře Týnce přicházely i rohové kopy. Žádný z nich ale gól nenabídl a do kabin se šlo za bezgólového stavu.

3 góly, 2 červené karty a drama do posledních minut

Změna stran neznamenala změnu obrazu hry. Přestavlky se soustředily převážně na obranu a pomáhaly si dlouhými odkopy. Domácí mezitím stále tlačili a šli si za vedoucím gólem. Ten však nepřicházel a šance zůstávaly nevyužity. V 77. minutě se tak před branku domácích dostal přestavlcký Roman Tauer a poslal svůj tým do vedení. Týnec se dokázal oklepat, skóre ihned srovnal střídající Oldřich Stejskal. Tím ale příspěvky střídajících hráčů nekončily. V poslední minutě základní hrací doby se do sítě Přestavlk trefil i Richard Kavoň. Vyhrocený závěr zápasu vyústil ještě ve dvě červené karty hráčů hostujícího celku. Za zákroky za hranou pravidel a poznámky vůči rozhodčím museli předčasně do sprch Josef Novotný a Karel Vala. Týnec si připsal první jarní body a příští týden vyzve Struhařov.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Jakub Horký: "Z vítězství máme samozřejmě velkou radost, bylo hodně důležité. Z mého pohledu jsme si vyhrát zasloužili, po celou dobu jsme měli velkou převahu. Nicméně naše produktivita je po celou sezonu slabá, i proto jsme v situaci, v jaké jsme. To nás téměř stálo body i tento zápas, ale dokázali jsme zabojovat. Byli bychom rádi, kdyby toto vítězství bylo zlomové, herně na tom špatně nejsme, potřebujeme více klidu a i štěstí v koncovce."

Sokol Přestavlky
Jaroslav Tauer: Týnec byl v zápase lepší, ale kdybychom měli víc štěstí mohla to být i remíza. V některých situacích nás podržel brankář Martin Šach.



Sestavy


FK Týnec
J. Oršl [-] - D. Šejstal [-] , J. Šifra [-] , F. Tuška [-] (75. O. Stejskal [-] ) , J. Linhart [-] , K. Laurich [-] (85. R. Kavoň [-] ) , J. Jordan [-] , J. Horký [-] , V. Vavrek [-] (54. R. Žarnecki [-] ) , J. Stibůrek [-] (54. Š. Petrášek [-] ) , M. Povolný [-]

Sokol Přestavlky
M. Šach [-] - J. Novotný [-] (64. R. Tauer [-] ) , J. Mikulanda [-] , D. Vondrák [-] (85. J. Mareš [-] ) , D. Braný [-] , P. Pantoflíček [-] , D. Chodora [-] , J. Kroulík [-] , L. Laboutka [-] , K. Vala [-] , R. Kondáš [-]

ŽK: 13. D. Braný , 66. R. Kondáš . ČK: 80. J. Novotný , 90. K. Vala .
Hráči zápasu: O. Stejskal - M. Šach .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špička Petr - KRÁL Marian, ŠPIČKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Rostislav Hašek
Tip experta: výhra domácích