2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí tým soutěže musel v duelu s Týncem otáčet


Branky


3

Zápas dvou celků z opačných pólů tabulky měl jasného favorita. Týnec nad Sázavou si však chtěl po zápase s Neveklovem spravit chuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas nenudil

Týnec začal aktivně a na stranách hřiště soupeře vyzýval k rychlostním soubojům. Pak se hra vyrovnala a možná měly mírnou převahu domácí Olbramovice. Týnečtí chtěli těžit zejména ze spolehlivé defenzivy a protiútoků po křídlech. S těmi si ale povětšinou olbramovická obrana věděla rady. Do šance se přece jenom propracoval hostující Jordan, který však svou příležitost neproměnil. Hrozit začali i domácí. Střelu Štěpána Brejly vytáhl na roh brankář Týnce Josef Oršl. Ten na svůj předešlý zákrok navázal, když likvidoval i gólovou střelu Pavla Drábka.

Otočka Olbramovic udělala domácím fanouškům radost

Ve druhém dějství lídr tabulky začal tempo stupňovat. Začaly se ukazovat jeho kvality a těžiště hry na mokrém povrchu se změnilo ve prospěch domácích. Možná překvapivě šli tak do vedení hosté. Po nedorozumění v obraně Olbramovic a nacvičeném signálu Týnce propadl míč z rohového kopu až za záda brankáře. Domácím se však ihned po výkopu podařilo srovnat. Po pochybení v obraně hostů a dobré individuální práci Drábka se tak skóre měnilo na 1:1. Olbramovice i za nerozhodného stavu ukazovaly své kvality a jejich šancí přibývalo. Vedení se domácí dočkali až v 66. minutě, kdy se střelou z 20 metrů trefil Filip Mejdrech. Týnečtí na mokrém terénu své následné šance nevyužili. Olbramovice si hlídaly své vedení, kontrolovaly hru a nastřelily ještě tyč a břevno. Stav už se ale neměnil, a tak jsou domací už 15 zápasů neporažení.



Ohlasy k zápasu


Olbramovice
Miroslav Kaprálek: Zápas se hrál na těžkém terénu, který příliš nepřál kombinační hře.V první půli jsme byli pomalí a nepřesní, takže jsme se proti soupeři, který organizovaně a aktivně bránil nemohli prosadit. Po kuriózním gólu hostí brzy po přestávce jsme rychle vyrovnali, zrychlili přechod do útoku a konečně i zpřesnili kombinaci, což vyústilo v naše vedení a další šance, když jsme při střelách do tyče a břevna měli i trochu smůly. Na vítězství, které vidím celkově jako zasloužené, jsme se hodně nadřeli. Hráči si na těžkému terénu sáhli opravdu na dno sil, což by tak mělo být. Za to jim určitě patří pochvala.

FK Týnec
Jakub Horký: Týmu z čela tabulky jsme byli rovnocenným soupeřem. Tuto sezonu hrajeme venku lépe než na domácím hřišti, škoda že to nevidí všichni naši fanoušci, určitě by to bylo o kus pozitivnější. V zápase jsme dodržovali taktické pokyny, hráli zodpovědně odzadu a k útokům využívali hlavně rychlé křídelní hráče, vytvořili jsme si tím i slušné příležitosti. Skórovat se nám podařilo až po rohovém kopu, ale opět nás psychicky zdeptal rychle vstřelený a nešťastný vyrovnávací gól, který padl jen díky podmáčenému kusu hrací plochy. Nicméně výkon byl solidní i v sestavě oslabené o čtyři hráče a navazoval na celou podobu zimní přípravy. Hráči se s tím prali, to musíme udržet v hlavách i pro další utkání. Tomuto zápasu by z mého pohledu slušela remíza, zasloužili bychom si alespoň bod, ale bohužel...



Sestavy


Olbramovice
D. Dvořák [-] - J. Kramný [-] , J. Rosol [-] (46. K. Košař [-] ) , P. Drábek [-] , Š. Brejla [-] (86. D. Brejla [-] ) , J. Košař [-] , F. Mejdrech [-] , P. Horák [-] (80. J. Janoušek [-] ) , M. Vácha [-] , M. Šípek [-] , P. Vyskočil [-]

FK Týnec
J. Oršl [-] - K. Laurich [-] , J. Horký [-] , J. Vavrek [-] , J. Stibůrek [-] (80. O. Stejskal [-] ) , M. Povolný [-] , D. Šejstal [-] , J. Šifra [-] , F. Tuška [-] (85. J. Vavrek [-] ) , D. Ťažký [-] (46. R. Žarnecki [-] ) , J. Jordan [-]

ŽK: 17. J. Rosol , 74. F. Mejdrech , 87. Š. Brejla - 89. J. Jordan .
Hráči zápasu: M. Šípek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLIP Filip - VÖLFEL Jakub, SEDLÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Václav Šiška
Tip experta: výhra domácích

První tým tabulky doma nezaváhá.

Tip: výhra domácích