0:1
(0:1)
26. T. Rut
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pravonín zdolal Dolní Kralovice nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


26. T. Rut
3

Snad až nečekaně vyrovnaný zápas sehráli hráči Pravonína, který se tlačí do čela tabulky, s Dolními Kralovicemi, které se zatím v sezóně trápí. Jediná branka přísoudila hostům tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekonosná střela se ukázala rozdílovou

V prvním poločase hosté plně kontrolovali hru a trvale sídlili na polovině domácích, kteří pečlivě bránili v hlubokém bloku. Držení míče bylo přibližně 70% ku 30% ve prospěch hostujícího týmu, ale chyběla přesnost při řešení finálních přihrávek a příliš střeleckých šancí k vidění nebylo. Když už se podařilo hostujícím hráčům ojediněle zakončit útočnou akci, byla střelba nepřesná nebo byl na místě tradičně spolehlivý domácí brankář Doležal. Místo kombinační hry se rozhodl záložník hostů Tomáš Rut v 26' k povedené střele z 25 m a trefil přesně pod břevno. Další akce hostů k úspěšnému zakončení nevedly a tak se odcházelo po polovině utkání do šaten za stavu 0:1.

Nepřesnosti v závěru změnu skóre nepřinesly

Druhý poločas svým průběhem kopíroval ten první, hosté převážně drželi míč na svých kopačkách, ale před pokutovým územím domácích se utápěli v nepřesnostech. V 75' se podařilo Červeňákovi dobře zakončit přízemní střelou k tyči , ale Doležal i za cenu rizika zranění o brankovou tyč gólů zabránil. S blížícím se koncem utkání se začali domácí více dostávat na polovinu soupeře a hrozili především ze standardních situací. Utkání provázelo hodně nepřesností a nenabídlo divákům příliš atraktivní podívanou. Domácí se pokusili o zvrat v pro ně zatím ne příliš úspěšném průběhu soutěžního ročníku, hosté chtěli naopak navázat na slušně odehraný podzim. Utkání neslo typické znaky nerozehranosti na začátku sezóny , ale hosté si zaslouženě odvezli plný bodový zisk.



Ohlasy k zápasu



Pravonín
Vratislav Ondrák, vedoucí mužstva hostů: Jsme samozřejmě spokojeni se ziskem bodů a pak s předvedenou hrou především v obranné činnosti. Věřím , že se nám bude v dalších zápasech více dařit v ofenzivě, kde musime zlepšit finální kombinaci a tlačit se do častějšiho zakončení.



Sestavy


Dolní Kralovice
J. Doležal [-] - M. Dvořák [-] , J. Zíka [-] (83. P. Roháč [-] ) , J. Maršoun [-] , P. Hanousek [-] , V. Vošický [-] (61. D. Klíma [-] ) , O. Blažejovský [-] (61. M. Maršoun [-] ) , M. Kotýnek [-] (68. O. Machyán [-] ) , J. Lebeda [-] , P. Bystričan [-] , J. Kotrč [-]

Pravonín
L. Veselý [-] - L. Vlasák [-] , M. Sibal [-] , J. Blažek [-] , M. Štěpánek [-] , D. Červeňák [-] (88. Š. Filip [-] ) , T. Rut [-] , V. Brzek [-] (61. J. Klaška [-] ) , J. Jenšík [-] (76. J. Jantač [-] ) , V. Zavadil [-] , M. Jindrák [-]

ŽK: 30. J. Maršoun , 54. M. Kotýnek .
Hráči zápasu: J. Doležal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SMRČKA Daniel - STAŠKO Slavomír, KRÁL Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jakub Horký
Tip experta: výhra domácích

Dolní Kralovice mají doma šanci zaskočit Pravonín, který bojuje o přední příčky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů