Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném souboji se nakonec radovaly Struhy + FOTO


0

Struhy, které okupují čtvrtou příčku tabulky, hostily v rámci 9. kola rezervu Horek, která zatím získala pouhých pět bodů. Kdo ovšem čekal jasnou výhru Struh, musel být překvapen, jelikož domácí se na výhru pořádně natrápili a rozhodující branku vstřelili až deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

První pokus o vstřelení branky měly na svém kontě Struhy, jmenovitě Náhlovský, ale jeho pokus, ač nadvakrát, zkrotil dorostenec v brance hostů Táborský. Poté se ovšem ke slovu dostali i hosté a domácí obrana měla plné ruce práce. První pokus Horek vyrazil na roh Láhner, který obvykle nastupuje v poli. Ve 4. minutě už se ovšem Horky mohly radovat. Po rohovém kopu obránci Struh zaspali a míč se dostal k Solčianskému, který ho dopravil až do sítě - 1:0 pro Horky. Struhy ovšem inkasovaná branka nerozhodila v poměrně rychle vyrovnaly. V 11. minutě se k přímému kopu postavil Čmugr a svou dělovkou trefil šibenici Táborského branky - 1:1. Horky ovšem pokračovali v aktivním pojetí hry a dobrém pohybu, se kterým měli domácí obránci velké problémy. S dobrou střelou jednoho z hostů si poradil Láhner a v další stoprocentní šanci hostující útočník selhal a poslal míč mimo tři tyče. Další šanci si přispali domácí borci, ale Volkamnovu šajtli vyrazil Táborský a následná dorážka Balatky mířila jen do boční sítě. Další šanci ke strhnutí vedení na svou stranu měly Horky, když se ve velké příležitosti objevil Mihál, proti nemuž se ale skvěle vytáhl Láhner. Šance se přelévaly ze strany na stranu a v té další se objevil se objevil Čmugr po dobrém vysunutí od Balatky. Jeho placírka ovšem v síti neskončila. S chutí hrající Čmugr se poté postavil k dalšímu přímému kopu a svou ránou orazítkoval břevno hostující branky. Chvíli před koncem poločasu měli domácí možnost zahrávat pokutový kop po faulu na Čmugra. K němu se postavil Balatka, ale penaltu nekopl dobře a Táborský chytil. Do poločasu se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Zápas rozhodl Čmugr

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, po ose Koš - Volkman se dostal míč až ke Čmugrovi, ten ale mířil vedle. V 54. minutě se konečně měnilo skóre. Čmugr našel svou přihrávkou na hranici vápna Náhlovského, který poslal míč za Táborského záda - 2:1. Aktivní Čmugr se dostával do další šance, když si poradil s obráncem, poté ale nastřelil pouze hostující obránce. V 73. minutě mohl svůj druhý zásah přidat Náhlovský, ale jeho přímý kop Táborský konečky prstů vytáhl na roh. O pár momentů poté bylo vyrovnáno. Po rychlém protiútoku fauloval ve vápně Knotek Jarolíma a byl nařízen pokutový kop proti domácí brance. Na rozdíl od Balatky ovšem penaltu Solčianský proměnil a tak se začínalo od začátku. S remízou se ovšem nechtěl spokojit nejaktivnější domácí hráč Čmugr. Nejprve svým lobem trefil jen tyč hostující branky, ale v 82. minutě už udeřil, když se obtočil kolem hostujícího obránce a ranou k tyči rozhodl o tom, že všechny body zůstaly ve Struhách.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom - předseda klubu: "Zápas jsme i kvůli kolizi zápasu soupeřova "áčka" čekali určitě jednodušší, ale zejména v první půli dělal běhavý fotbal Horek našemu mužstvu velké problémy. Ve druhé části se hra vyrovnala a díky většímu množství šancí a větší produktivitě je naše výhra zasloužená. Trochu mě překvapuje, že jsou Horky s takovým fotbalem v tabulce tak nízko".




Sestavy


TJ Sokol Struhy
J. Láhner [-] - P. Volkman [-] (63. F. Strejček [-] ) , J. Čmugr [-] , J. Náhlovský [-] , A. Vrbka [-] , L. Balatka [-] (86. V. Morávek [-] ) , R. Nouzák [-] , A. Koš [-] , J. Volný [-] , M. Konopka [-] , J. Knotek [-]

FC Horky nad Jizerou B
P. Táborský [-] - Š. Jandl [-] , P. Kadeřábek [-] , J. Macoun [-] , M. Jadrný [-] (58. T. Sekera [-] ) - P. Mihál [-] (68. J. Jandl [-] ) , M. Solčiansky [-] , P. Cimrman [-] , L. Bahník [-] (81. P. Veverka [-] ) - J. Váňa [-] , M. Jarolím [-]

ŽK: 26. M. Konopka , 65. J. Čmugr , 88. A. Koš .
Místo: Struhy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chlastáková Ivana - VEREŠPEJ Jiří (N), BABIC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.