3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban zvrátil sérii porážek! Oslabený Dolní Bousov vedení neudržel


Branky


39. M. Kotek , 69. M. Kotek , 81. D. Wiehl - 8. Z. Bělík
8

2 zápasy a 2 porážky, taková je bilance nymburského Polabanu v posledních 2 utkáních, která se tomuto celku vůbec nepovedla. Soupeř proti kterému by tento celek tuto nechvalnou sérii měl zvrátit, byl pro tento víkend Dolní Bousov. Právě hosté z Mladoboleslavska do tohoto utkání postrádali zraněného Šolce, nemocného Kasala a Keszega, jenž měl povinnosti u svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup

Domácí vstoupili do toho utkání velmi aktivně a již ve 2. minutě jim byla udělena výhoda v podobě pokutového kopu, kdy v pokutovém území zahrál rukou Horák. Míč si postavil na značku Michal Kotek, ale Klímu v brance hostů překonat nedokázal. 

 

Tuto chybu ale potrestali hosté, kdy si v 8. minutě všiml Bělík, jak vysoko byl postavený brankář domácích a lobem z velké dálky poslal míč do sítě, 0:1.

 

Další šanci na branku měli hosté pak v 15. minutě, kdy ale nad branku mířil Honc.

 

Domácí velmi dobře a zodpovědně bránili, což se ve 39. minutě nedalo říct o hráčích hostujícího mužstva, kdy po trestném kopu zůstali domácí hráči úplně osamoceni 2 hráči a jedním z nich byl Kotek, jenž mířil přesně a skóre vyrovnal.

 

Do konce prvního dějství již brankáři ohroženi nebyli, a tak se tedy týmy po pětačtyřicetiminutách rozešli nerozhodně.

 

 

 

Osamoceni

„Téma o poločasové pauze bylo, jak překonat dobře fungující obranný blok domácích." Tak hodnotí průběh poločasové pauzy trenér hostů, Luděk Holub.

 

To se také hostům povedlo a hned v úvodu druhého dějství přišel rychlý protiútok, ale přihrávka Tomáše Honce nenašla adresáta. V 50. minutě pak zneškodnil šanci domácích Klíma. Následné šance Honce a Šolce nedokázali brankáře Plačka přelstít.

 

Zlomem zápasu byla 69. minuta, kdy dostali domácí možnost z přímého volného kopu, jenž byl poslán na zadní tyč a stejně jako v první poločase si dokázal míč najít Kotek a poslal domácí do vedení.

 

Následně se hosté snažili o vyrovnání, ale šance Mervy, nebo samostatný únik Falty brankou neskončily. 

 

Naopak v 81. minutě se do šance dostal Wiehl, který utekl po pravé straně a přízemní střelou k tyči rozhodl o vítězi tohoto utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Martin Škarecký: První poločas byl celkově vyrovnaný a hrál se slušný fotbal. Nám se podařilo v závěru využít standartní situaci a vyrovnat. Druhý poločas byl také vyrovnaný, řekl bych, že jsme byli o něco více na míči, ale kromě naší jedné šance si ani jeden tým nevytvářel možnosti ke změně skóre. Do vedení nás dostala poté opět standartní situace a důrazné dohrání od Michala Kotka. Závěr jsme si v klidu pohlídali a my si tak připsali důležité vítězství.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Naším hlavním tématem o poločasové pauze bylo, jak překonat dobře fungující defenzívu domácích. Potřebovali jsme hru zrychlit a zjednodušit, což se nám povedlo hned v úvodu druhého dějství. Dobře odhadl situaci na předzápasové rozcvičce Zdeněk Bělík, poté, když nám při střelbě spadla každá rána do sítě, tak říkal, že už vidí komentář, kde bude stát, že jsme se vystříleli před zápasem a přesně to se stalo. Naše střely totiž úspěšně míjely cíl. Zato domácí byli při svých zakončeních úspěšní. Děkujeme za podporu našim fanouškům v hezkém areálu u Labe.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - O. Drobný [-] , M. Daněk [-] , T. Hoffmann [-] - T. Hrdlička [-] , M. Kotek [-] (82. T. Protivný [-] ) - P. Hobík [-] (73. M. Novotný [-] ) , D. Wiehl [-] (93. D. Filip [-] ) , J. Vacík [-] (88. T. Kukla [-] ) - R. Novotný [-] (66. J. Ruszó [-] ) , M. Šubrta [-]

Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - F. Klíma [-] , M. Horák [-] , M. Karela [-] - M. Merva [-] , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] , M. Falta [-] , M. Horák [-] , P. Ježek [-] (63. A. Pavliš [-] ) - L. Zvěřina [-] (34. J. Šolc [-] )

ŽK: 19. M. Daněk , 72. J. Ruszó - 13. F. Klíma , 52. M. Horák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů